Ben mesela aileme de kızıyorum bu konuda biz 2 kardeşiz abime vs derken benim birçok şeyim kaldı olmuyor yetişmiyor işte ya kardeşim madem maddiyatın yok 1 tane yeter işte neden 2. çocuğu yapıyorsun ki ben olmasaydım razıydım ya
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mesela aileme de kızıyorum bu konuda biz 2 kardeşiz abime vs derken benim birçok şeyim kaldı olmuyor yetişmiyor işte ya kardeşim madem maddiyatın yok 1 tane yeter işte neden 2. çocuğu yapıyorsun ki ben olmasaydım razıydım ya
İnsanların şu an bile ürüyor olmaları çok dramatik bir trajedi. Bana göre hiç doğurmamak daha mantıklı. Anne babalarımızın kabahati işte. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
Hayat bazen beklentilerimizin ötesinde güzellikler sunar. 💖 Bir çocuk aileye kattığı sevgiyle, neşeyle tüm dertleri unutturur. Kardeşlik bağının değeri maddiyatla ölçülemez bence. 👨👩👧👦 Bizim de iki çocuğumuz var ve birbirlerine olan sevgileri, gelişimleri her şeye değer. Evlat sevgisi en büyük zenginlik. 💕 Unutma, "Annelik demek, kalbinin bedeninin dışında yürümesi demek!"
Cevap
1Cevap
Bilmiyorum eskiden kızardım ama şimdi hak veriyorum
Neyine hak veriyosun sende bencilleşmişsin o zaman
İnsanın sadece kendini düşünerek kendi mutluluğu için çocuklarının geleceğini düşünmeden çok çocuk yapmak bencilliktir bana göre
Ne dersen de bencil de ne istersen ama durumu iyi olmayan ailelerin çok çocuk yapmasına karşıyım artık uav birtane olsun tam olsun diğerleri yarım eksik aç açıkta buyuselerde kendilerini kurtarma ihtimalleri %3
Tamam bende onu diyom zaten yanlış anlatmışsın kendini kdldod
Doğru anlattım aslında eskiden fakir ailede çok çocuk olmasına karisanlara kızardım ama şimdi karisanlara hak veriyorum demek istedim aslında
Zengin parasyla fakir karısıyla demişler
Şimdiki fakirler evlenemiyo bile
Ev gecindiremio millet napsn
Sen gör 10 sene sonra bekar sap erkeklerle dolacak her yer 😅
Sonra millet evlenmio die hal yanarlar. Lan ev kirası olmus45-50 bin asgari ücret 28 bin adam nasl versin bu kirayı karisi çalışsa dahi veremez birde ureyecek bunlar sersefil
yaa işte ben saldım artık her şeyi ya sevgili bile yapmadım kaç yldır
Cahil.
Cehalettenmi
Çok çocuk bereketiyle gelir inancı.
İnsanın sadece kendini düşünerek kendi mutluluğu için çocuklarının geleceğini düşünmeden çok çocuk yapmak bencilliktir bana göre
Cahil diyorum, onu düşünecek yetisi yok ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?