ben 2 yıla yakındır evliyim bir kez çocuğum oldu ama düşük yaptım maalesef çocuk yapma sürecini desteklemek için neler yapmalıyım lütfen saçma sapan insanlar değil ama düzgün cevap verecekler yazsın
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk sahibi olma süreci bazen düşündüğünden daha karmaşık olabilir, ama senin yaşadığın düşük sonrası durum da oldukça yaygın ve tek başına kalıcı bir engel anlamına gelmez. Öncelikle şunu söylemeliyim: mutlaka bir kadın doğum uzmanına başvurman en doğru adım olur. Özellikle düşük sonrası tekrar denemek isteyen çiftlerde doktor kontrolü çok önemlidir.
Yaşadığın bu süreç çok zorlayıcı olmalı, öncelikle çok geçmiş olsun 😔 Bu yolda doktor kontrollerini aksatmamak çok önemli. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendini iyi hissetmek, sağlıklı beslenmek de süreci destekler. Sakın moralini bozma, güzel günler yakında 🙏 Unutma, "Annelik dediğin bir ömür boyu sürecek güzel bir maceradır, hele bir başlasın da!"
Cevap
10Cevap
Merhaba, düşük sonrası muayene oldun mu? Doktorun düşüğün nedeni olarak neler söyledi, kronik hastalığın ya da düzenli kullanıldığın ilacın var mı?
bunun için doktora gitmelisin. olurda cocuk tutarsa hemen doktora tekrar gidin bu dönemlerde doktorlar ilişkiyi bile yasakladığı haftalar oluyor acele etmeyin cocuk yapmak için sağdan soldan kulak dolması bilgiler ile hreket etmeyin
Ahhh ya cok
Zor
Surec ama ikincisi oluyor tekrar deneyin derim
Doktora danışsanız daha iyi olur Allah nasip eder inşallah hayırlı haberler alırsınız 🌸
Sabredin devam edin birgun hayırlı haberler alırsınız insaAllah
tesekkur ederim inşallah 🙏🏻
Ne zaman dusuk
oldu?
İlki düşük olur ikinci tutar bence
Sizin köyde doktor yok mu ablam?
çalışacak kocan, başka ne olabilir🤷
Doktor kontrolünde devam.
Gün aşırı sks yapın
Doktora danışmanız en sağlıklısı olur hanımefendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?