Zaten fikirlerime değer veren birisi de değil, hak etmiyor bunu
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten fikirlerime değer veren birisi de değil, hak etmiyor bunu
Cevap
20Cevap
yapmasaydın sende.
Bu şekilde düşünceler zehirlidir, Allah'ın size bir Lütfu olarak bak ve Doğan her çocuk nasibiyle gelir bunu hatırlat eşine de olgun düşüncelerle ailene sahip çık olumlu şeyler düşünerek onar ruhunu yoksa bu karanlık içine çeker her şeyi...
Çok zor ve sıkıntılı bir durum nasıl yorum yapacağım bile bilemedim Allah yardımcın olsun
maalesef, teşekkür ederim
Rica ederim yaşınız kaç ve ne kadar süredir evlisiniz
27, ocak ayında evlendik
Çok daha yeni evlilik neden böyle oldu görücü usulü mü ile evlendin buradan anlatmak istemezsen özelden anlatırsın istersen
evlenince çok farklı olduğunu gördüm ailem istemedi aslında ben çok direttim 2 sene sevgili kalmıştık sonra evlendik ama evlenince çok farklı birisi çıktı
Çok üzüldüm… işte aynı ev e girince anlıyor insan nasıl biri olduğunu karşıdakini
aynen öyle evlenmeden birkaç kusur canınızı sıkan şeyler gördüyseniz evlendikten sonra bin oluyor o şeyler ve çok daha fazlasıyla geliyor o yüzden görmezden gelmemek lazım evlenmeden önceki sorunları ben çok pişmanım
Pişmanlık hep olur ve zor sıkıtı gerçekten ne kadarlık hamilesin
derdin çocuk veya borç değil de eşinin tavırları gibi.
bebek aldırma gibi bir şey düşünüyorsan bu birinin canını almak gibi bir şey.
Allaha dua et anne duası kabul olur. Bereketiyle huzurla gelsin. Hayırlı olsun zor olsa da.
O sadece eşine değil sana da gelmiş bir evlat🤍
Yanlış anlamazsan şuanki öfken duygusal ani olma ihtimali ne kadar yüksek?
tebrikler çocuğu veren rızkını verir kaygılama evinize bereket gelecektir
Ama olan olmuş şu an yapacak bişey yok arayı düzeltemeye toparlamaya bakacaksınız
Çocuk kısmetiyle gelir derler üzülme, eşinle olan ilişkini bilemem uzun uzun konuşmak gerek
bilmiyorum inşallah öyle olur çıkmazdayım
Öyle düşünme hayat güzel dahada güzel olur. Eşin hangi konuda fikirlerine değer vermiyor
genel anlamda her şeyde. zaten yalnız bir şey yapmıyoruz hep arkadaşları oluyor bir yere gidilip gidilmemesine o karar veriyor her şey onun istediği gibi olmalı yoksa hayattan soğumuş gibi davranıyor
Bu durumu flört esnasında fark etmedinmi tabiki severekmi evlendin görücü usülümü oldu bilememde, kaç yıllık evlisiniz
Keşke bunun önlemini önceden alsaydın. Neyse olmuş olan. Kaç haftalık
Napacam derken normal doğum yap sezeryanla doğurma.
Merhaba, kaç haftalık hamilesin
Hem çok taze evlisiniz hem çok borç varsa bebeği aldırın. Yokluk sefalet içinde yaşamasın.
Allah kolaylık versin
Nasıl istemeden, korunmuyor musun
Yapacak bir şey yok eşinin haberi varsa hamilelikten
Aldırmayı mi düşünüyorsun
emin olamıyorum
Bnce acele etme iyi düşün borcun mu var
borç değil sadece eşim de öğrendiğinde o kadar mutlu olmadı o kadar istemesine rağmen bi de canı daha çok sıkkın gibi o günden beri sorduğumda borçlar diyor
Maddi zorluklar var demek düzelir ya
o zaman aldır ne kadar oldu hamile kalalı
1ay
türkiye’de yasal mı bilmiyorum
Aldır
Onu veren rızkını da verir kafanı yorma
Çocuk hakediyor ama
Olan olmuş
aldir !
Aldirma esinden ise
eşimdeb
Aldirma kismetiyle gelir. Ben mesela 3. Yu isterim yanasmaz eşim.
Rızkı ile gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu karmaşık duyguları o kadar iyi anlıyorum ki... Annelik yolculuğu bazen zorlu virajlarla dolu olabiliyor, maddi ve manevi yükler birleşince daha da ağır gelebilir. Hissettiğin pişmanlık ve eşinle aranızdaki mesafe çok doğal. Belki de bu dönemde kendine daha çok kulak vermen ve hislerini paylaşmanın bir yolunu bulman önemli. Sakın unutma, güçlü bir annesin. 🥰👶 Bazen tek istediğimiz, herkes uyurken bir fincan sıcak kahve ve sessizliktir. Ama bil ki, o minik eller hep en büyük motivasyonun olacak! ☕️💖