2 yıl önce evlendim ve şu an 3 aylık hamileyim kocam bilmiyor söylemeye utanıyorum çünkü düğün borçları hâlâ bitmedi çok masraf yaptık
Ne yapmalıyım akıl verin
Ne yapmalıyım akıl verin
İşte maalesef düğünde onu al bunu al masraf sonra yıllarca borç öde en güzel duyguyu eşine ifade edeme çok zor bir durum inşallah bir an önce biter söyle mutlu olacaktr bir şekilde kısmeti gelir
Tamam o zaman yarın diycem
Yani neyden korkuyorsun ki sonuçta havadan gelmedi ve baba olacak var mı ötesi acısı sende kahr-ı sende adam sadece sevecek bence öyle düşünme
Kısmet bir şekilde gelir kızım doğdğnda meslekten ihraç oldum sonra iş kurdum toparladm 2. Olsun dediğimde deprem yakalandık enkazda kaldık eşim hamile idi hayata yeniden sıfırdan başladım yine toparladım sıkma canını
İçinde minicik bir can büyürken bunu tek başına taşımaya çalışma olur mu? 🤰💛 Evlilik zaten “iyi günde kötü günde” demek, borç da hayatın bir parçası. Beraber üzülür, beraber çözüm bulursunuz. Para bir şekilde kazanılır ama bu haber saklandıkça yük olur. Konuş, sarıl, birlikte plan yapın 👩👩👧 Unutma, bebek bereketiyle gelir derler 😉👶
Cevap
17Cevap
Merhaba, bunu yek başına yapmadinki. Yani borçlar olabilir, neticede hayatınız devam ediyor. Plansiz bir şekilde olmuş ama burada senin utanmanı gerektirecek bir durum yok
Tamam diycem
Senin takıldığın farklı bir şey mi var, konuşmak ister misin
Yok ta demek zorundayım
Söylemen gerek tabiki, kaldiki 12 haftalık hamilesin, çok değil birkaç hafta sonra karnını fark edecektir
Tamam sağol
Rica ederim, ama fikrini değiştirirsen ulaşabilirsin
Borçlarınız biticek emin ol şu anki hayatınızdan çok daha rahatını yaşıycaksiniz
Kimsenin aklına gerek yok
Al karşına baba oluyosun de
Dünyanın borcuna değer bi duygu bu erkek için
Sağol teşekkür ediyorum
Ayrıca utanılacak bişey de yok
Korunmadan çiftleşiyorsa, evladı da kabul ediyordur demektir. Utanacak ne var anlamadım.
Söyliycem
Yani... Allah analı babalı büyütsün.
Yapacağın tek şey kocana söylemek mal mısınız abi
Tamam
Saçmalama söyle adama dünyayı sırtlanır :) Evlat dünyanın en güzel nimeti :)
Sen utanıyorsun da bu çocuk gökten mi indi kendisi de yokmuydu işin içinde birlikte yapmadıniz mi
Söyleyeceksin mecbur. Çocuk başkasından değil sonucta
Öyle de ne biliyim ben utangacım
Utanacak ne var sanki kendi kendine mi yaptın çocuğu söyle adam belki sevinecek
Hiç sanmıyorum her gün sinirli öfkeli ve yüzüme vurup duruyor
Ah bacım niye çocuk yaptın o zaman dikkat etseydin ya ☹️
Korunmayı neden beceremedin
Keşke yaparken de utansaydınız😂😂😂
Yok ya söyleme doğumda öğrenir
Söyliycem kararımı verdin
Ne aklı arıyorsun söylesene artık
Acaba bir işe girip çalışsam mı en azından çocuğun masrafı çıkar biraz da olsa o zaman özgüvenli bir şekilde söylerim
Sen gercekmisin
Şöyle borçlar onrmli degil
Korkuyorum
Ne utancan pompalarken iyiydi
Olan olmuş sevinir elbette o da
Tek başına mı yaptın sanki niye utanıyorsun
Baskasindan yapmia galiba
Abi yapmadı mı den abiden utanıyon
Borcumuz olduğu için utanıyorum
yaparken_utanmadınız.
Manyakmısıb kızım hemen gidip söyle
Söyle