6 aylık kız bebeğim var. Bana benzemesini çok istiyordum ama resmen eşimin kopyası. Eşimin bebeklik fotoğraflarına baktığımda sanki bebeğimin fotoğraflarına bakıyorum… Büyüdükçe değişir mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bebekler hem anneye hem babaya benzer; ancak bu benzerlik sabit değildir, zamanla değişir. İlk aylarda yüz hatları yuvarlak ve anneye benzer görünebilir, ilerleyen dönemde baba genleri baskın çıkabilir. Çocuklukta kemik yapısı ve yüz hatları yeniden şekillendiği için benzerlik sürekli evrim geçirir.
Merhaba anne, bu çok tatlı bir endişe. 🥰 Benim Defne de doğduğunda babasına benziyor derlerdi, Kuzey de öyle. Ama bebeklerin yüz hatları büyüdükçe, zamanla oturuyor ve değişim gösteriyorlar. Göreceksin, kızın büyüdükçe hem sana hem babasına ait izler taşıyacak. Emin ol, her ikinizin en güzel harmanı olacak. Ne demişler, çocuklar büyürken, anneler de onlarla birlikte büyür, sadece biraz daha az uyuyarak!
Cevap
4Cevap
Bebekken herkes babasına benziyormuş diye bi yazı okumuştum babanın bebeği benim bebeğim diye kabullenmesi benimsemesi için
Bu mu sorun bebeğim niye bana benzemiyor sktr gt lütfen
evet değişir ama hep babasına benzeyecek
Merhaba, evet, büyüdükçe değişir, daha çok küçük,
Kızlar büyüdükce babaya benziyor
Deıişmeezzzz
Değişmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?