4 yaşında 8 aylık bebeğimiz var kızıma zaman ayırıyoruz parka gidiyoruz her istediği alınıyor oluyor yine de kıskanıyor dövüyor vuruyor yapma dedikçe yapıyor kalp krizi geçirdim stres yapa yapa
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok normal muhtemelen kabullenemiyor ve biraz devam edebilir tabi şiddeti kesemezseniz yardım almanızı öneririm, bebeğe onunla beraber bakmayı teklif edebilirsiniz uzaklaştırmak yerine mesela 'hadi bana altını değiştirmemde yardım et, ıslak mendili sen tutar mısın' 'Gel bak oynatalım kardeşini, hangisiyle oynamak ister sence' 'Kardeşin burada otursa düşmesin diye tutabilir misin sana ihtiyacı var' 'Mama yedirirken yardım eder mısın' gibi ona kendini değerli hissettirecek şeyler yapabilirsin aklıma gelenler tabi farklı şeylerde olabilir 😌
Bunları yaptırıyorum zaten bez alda gel kucağıma ver diyor veriyorum yanımda yatsın diyor yatırıyorum ama kaldırıp bir amda vuruyor saniyeler icinde
Oyun terapisinde ne oluyor
Eşim gelince kucağıma alıp seviyor illaki sevicek çocuğu onu görünce deliriyor resmen
Acaba tam kendimi veremedimmi diye düşündüm hep ilgilenmedim mi diye düşündüm hep annelik yüreği vuruyorum vuruncada yüreğime dert
Duygularını bana anlat diyorum susuyor
Sen tecrübem var mı çocuğu ki böyle biliyorsun
Nerede yasiyorsun nerelisin ben Gaziantep liyim
Takip atsan ozelden yazarim
bunlar normal ama konusmam önemli düzgünce mesela ona öğret bir kaç kere o vurduğu yeri öptür bu kız çocuklarında hep olan bir sey. Ve aslında bunun önlemini doğum yapmadan önce almanız gerekiyordu karı koca. Şu an böyle olmazdı cocuk neyse strese girme sadece konus kızmada ona o bebeği sevdirmeye çalış zaten zamanla alısıcak oda
Beş dakika öpüyor sonra bir anda vuruyor
Kız çocuğunun yaradılışı bu :) Benim yeğen var kız, kardeşi oldu yeni onun da. Aah canım, oy tombuşum derken çocuğu boğmaya çalışıyor. Yanlışlıkla bebeğe bakayım bana küsüyor filan. Bu çirkin bebeği kim getirdi bu eve, çok çirkin bu, ablası prenses filan diyorum seviniyor :)
Benim yeğen 7 yaşında, demek ki 7 yaşa kadar bitmiyor :))
7 yaş bekleyecek halim kalmadı yemin ederim ki çok bunalımın içindeyim resmen saatlerce benim başım ağrıyor kafam dönüyor stresten ve ne dersek de bos
Bebeğe bakarken kızını es geçme sakın. Bebek şu an duygusuz nasılsa, anlamaz mevzuyu ama kızın her şeyin farkında. Bebek 1-2 yaşına gelip ayaklanınca sen annesi olarak o kadar zorlanmazsın. Yine kapışırlar o ayrı mevzu
Acaba tam kendimi veremedimmi diye düşündüm hep ilgilenmedim mi diye düşündüm hep annelik yüreği vuruyorum vuruncada yüreğime dert
Yok yok öyle düşünerek kendini yıpratma. Her anne yaşıyor bunu ve kontrol elinde değil asla.
Benim arkadaşın da kızı 5 yaşındayken oğlu oldu. Kapıya bebek ziyaretine gelen önce lütfen kızımızı sevsin yazdırmıştı :)
Allah güldüm valla kızda kıskanç ozman
Nasıl baş geliyor
Zaman lazım, büyük çocuğa sen büyüksün sen ablasın, o kardeşin. Çok ufak o filan gibi sözlerle poh poh lazım...
Öyle yapıyorum zaten sen nerde yasiyorsun kardeşin nerelisin
İzmit çocuuyum
Canım benim, kardeş kıskançlığı dönemleri hepimizi yıpratıyor, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Benim oğlum da kızım doğduğunda benzer tepkiler vermişti. Bu geçiş süreçlerinde sabır çok önemli. Onu anlamaya çalışmak, duygularını ifade etmesine fırsat tanımak iyi gelir. Sadece ikinizin olduğu kısa özel anlar yaratmaya çalış. 💖 Unutma, "Annelik, her şeye rağmen devam eden bir stand-up gösterisidir!" 😂
Ben kriz geçirdim sen ne diyon
Cevap
6Cevap
Büyüğün yanında küçüğü sevmeyin ilgilenmeyin büyüğe sana yaptık bebegi sen ablasının diyin hiç kızmayın. Her yerde var bu sıkıntıları
Bitmez asla bebeğini emzirirken goruyorsa bu onu daha çok kıskanç eder
hiç bitmerz
ewett haklısın
Zor olsa gerek
Küçük kaç kasında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?