Benim öz ablam benden neredeyse hiç haz etmiyor ve bunu gizleme gereği bile duymuyor (Neredeyse hiç konuşmuyoruz) Küçüklükten beri böyle bu küçükken arkdaşlarının yanında azarlardı anneme kötülerdi hep büyüdü şimdi de aynı İnsanların yanında ben yetersizmişim gibi hissettirtiyor bana Beraber hiçbiyere gitmek istemiyorum onunla Ağzımdan en ufak bi laf çıksa ona bile taktıkça takıyor tepki gösteriyor Biri benimle tartışsa beni tutmak yerine karşı tarafı tutar Bu nasıl bi ablalık? Bana abarttığımı diyecekler hiç demesin çünkü öz kardeşim ve yıllardır kendisini tanıyan benim Kalbim acıyor beni her kırdığı zaman Bu nefreti nerden geliyor? nası bi acımasızlık? Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Kıskançlığı nefreti ciddi boyutta En ufak bişey istesen bile asla yapmaz ama örneğin yengeme gidip kendi parasıyla neler neler almış arkadaşlarına da aynı şekilde gider düğün için nişan için kendi kıyafetlerini kullandırtır Böyle bi durumda benim ablam olmasının ne mantığı var ki? Benim arkamda durmaz sevmez başkası için canını verir İster istemez çok üzülüyorum :((
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaaa inanamıyorum suanda bu kadar benzerlik olur mu hani birebir bunları yaşıyorum desem şaşırır misiniz bilmem ama çocukluktan tutun suanda yaşadıklarınıza kadar çoğu hislerin içinde bende kaldım. Neden diye sorup o kadar göz yaşları döktüğüm oldu ki. maalesef bazı insanların yapısında bu var en yakinlarindakilerde sürekli yani başında gördükleri kişi olduğundan sanirim biz bunlara maruz kalıyoruz. Duzelir diye düşündüm hep ama ne yazık ki daha da kötüye gitti durum. Artik yorum yapamıyorum Allah sabır versin güçlü olmak zorundayız bu hayatta. Güzel yanından bakalım en yakınından bunu gördüğümüz için başka dertler artık ufak kaliyor yaninda.
Kadınları anlamak zor
O kadar doluyum ki bu konuda İnsanın öz ablası böyle kötüyse diğer insanlar neler yapmaz.. Ameliyat olacağı gün hiçkimse yoktu etrafında ben refakatçisi oldum yemek verdim gördüğüm tek şey nankörlük Bu güne kadar bana en ufak bi faydası olmadı ihtiyacım olan bişeyi bile bana almaya çok gördü Bak ben bunları bile geçiyorum okula gittiğim zamanlar annemin bana verdiği harçlık bile gözüne batardı
İçin yanıyor ama kendini üzmeye değer mi peki?
Biliyorum Bilmemin bişey değiştirmemesi canımı acıtıyor Aynı evde sürekli maruz kalıyorum bu acımasızlıklarına :(
Yaşınız kaç?
25
Konuştunuz mu ablanizla hislerinizi söylediniz mi?
Kaç senedir gayet farkında annem de onunla konuştu değişmedi Kazara bişeyler yapmıyor ki canımı acıttığını da çok iyi biliyor Yengesini düşünebilen arkadaşlarını düşünebilen beni düşünemiyor Diyorum ya bana 1 kuruş bile asla vermeyecek insan kendi kıyafetlerini başkalarına veriyor arkadaşlarının akrabalarının düğünlerine gidip tanımadığı kadınlara erkeklere para takıyor Çoğu şeyi çok iyi biliyor Yapmasını da beklemiyorum ama bana kötü davranması artık kaldıramıyorum
Direk sorsaydın derdin ne benimle diye sevmiyor musun kıskanıyor musun ne yaptım da nefret ediyorsun diye
Bi keresinde yengemin bebeğini kucağıma almıştım Kadının yanında korkuyo gibi yapıp aa boğulmasın bakiyim nefes alıyo mu falan yaptı Sanki onu boğacakmışım gibi Ben tutuyorum kucağımda zaten nasıl boğulacakmış dedim Seninle konuşan yok ben bebeği merak ettim tamam mı diyip dik dik baktı Ben de bebek benim yanımda bana o lafı söylemiş oluyosun diyorum Sen kim oluyosun da seninle konuşacakmışım ben diye çıkıştı...
Ablanın sevmediği mi zoruna gidiyor yoksa senin onu sevdiğin halde sana bu şekilde davranması mi?
Sorunlu bi ailem var zaten annem babam bribirini sevmez mecburen bi aradalar bu sevgisizlik yetiyor zaten ama Ablam bana karşı olan sevgisizliğini direkt her fırsatta yüzüme vuruyo Bakışıyla bile canımı acıtmayı başarıyor Belkide küçüklükten beri bu duyguyu bildiğim için beni bu kadar rahatsız ediyodur
Sorun her ailede var. Benim annem babam birbirini sevmedi sevgi namına bir şey yok insanlar bana kötü davrandı takmadım çünkü bir yararı yok diye düşünüyorum.
Sen bensin o zaman :(
Adet olucam sanırım ondan bu kadar duygusallaştım ama işte dediğin gibi dışarda kötülük içerde kötülük ağır geliyor
Anlayabiliyorum. Bazen çok gelir her şey insanın üstüne dediğin gibi adettin de etkisi büyüktür. Üzme kendini hayat kısa seni seven insanları hayatında tut sevmeyenleri uzak tutmaya çalış
:)
He şöyle eşşek gül biraz
Denerim
Allah belasını versin o insanların :))
Dene tabi. Bela okuma kız Allah ıslah etsin de geç.
Böylelerine beladan başka bişey okunmaz ki
Haklı olsanda sen etme boş ver. Sen denedin mi bakayım
Benim mutluğum kısa süreli
Acıtasyon yapma. İnatçı keçi
Ahahahs
Bak başardın işte. İnşallah daha mutlu olman dileğiyle iyi geceler
İyi geceler