Bir abla kardeşini neden kıskanır?

Benim öz ablam benden neredeyse hiç haz etmiyor ve bunu gizleme gereği bile duymuyor (Neredeyse hiç konuşmuyoruz) Küçüklükten beri böyle bu küçükken arkdaşlarının yanında azarlardı anneme kötülerdi hep büyüdü şimdi de aynı İnsanların yanında ben yetersizmişim gibi hissettirtiyor bana Beraber hiçbiyere gitmek istemiyorum onunla Ağzımdan en ufak bi laf çıksa ona bile taktıkça takıyor tepki gösteriyor Biri benimle tartışsa beni tutmak yerine karşı tarafı tutar Bu nasıl bi ablalık? Bana abarttığımı diyecekler hiç demesin çünkü öz kardeşim ve yıllardır kendisini tanıyan benim Kalbim acıyor beni her kırdığı zaman Bu nefreti nerden geliyor? nası bi acımasızlık? Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Kıskançlığı nefreti ciddi boyutta En ufak bişey istesen bile asla yapmaz ama örneğin yengeme gidip kendi parasıyla neler neler almış arkadaşlarına da aynı şekilde gider düğün için nişan için kendi kıyafetlerini kullandırtır Böyle bi durumda benim ablam olmasının ne mantığı var ki? Benim arkamda durmaz sevmez başkası için canını verir İster istemez çok üzülüyorum :((

Bir abla kardeşini neden kıskanır?