Evliyken başka birinden hoşlanmak normal mi, uzman çavuşa gerçeği söylemeli miyim?

Ya ben 4 yıldır evliyim ama buradan bir uzman çavuşla konuşuyorum evli olduğumu bilmiyor, benden hoşlandığını fark ettim, eşimi de seviyorum ama neden bilmiyorum hep bu tür olayların içinde buluyorum kendimi, ne yapacağımı bilmiyorum, konuşmayı da bitiremiyorum bir yandan. Fotoğraf attım normal yüzümü sadece, acaba evliyim desem bana şantaj yapar mı diye de düşünüp korkuyorum, diyorum ki keşke evlenmeden önce karşıma çıksaydı, çok kibar, normalde bu kesimdeki direkt cinsellik konularına girer, adam hiç bahsetmiyor, ilgi görmek falan da hoşuma gidiyor bir yandan, bir yandan da vicdanım rahat değil. Bir de ben 16 yaşında evlendim, evlenene kadar telefonum, sevgilim falan olmadı, belki de bu tür şeyleri yaşamadığım için içimde kaldı diye hep oluyor bunlar, bilmiyorum. Saçma sapan eleştiriler yapmayın, engellerim zaten, kimin ne yaşadığını bilemezsiniz, anlattıklarım yaşadıklarımın yarısı bile değil, ona göre yorum yapın lütfen.

Evliyken başka birinden hoşlanmak normal mi, uzman çavuşa gerçeği söylemeli miyim?