kollarımda, bacaklarımda ve göğüslerimde çatlaklar oluşmaya başladı ve geçmiyorlar doğum yapmadım daha çok gencim o şekilde söyleyeyim kilom 75 boyum 157 biraz kiloluyum biliyorum çatlaklarım nasıl geçer yardım eder misiniz
3 gü
Sık kilo alıp verdiğinde olur bu. O çatlaklar artık geçmeyecek. Daha fazlasının olmasını istemiyorsan ya kilonu sabitle ya da vereceksen ağır ağır ve dengeli spor ile ver. Yoksa vücudun dünya haritasına dönecek
Çatlaklar maalesef çok can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Erken dönemde nemlendirmeye özen göstermek ve özel kremler kullanmak fark yaratabilir. Bol su içmek ve düzenli beslenmek de önemli. Benim de gebeliklerimde oluşmuştu, düzenli bakım ile görünümleri hafifliyor. Pes etme, bunlar da senin bir parçan. Anneler hepimiz aynı gemideyiz! 💖
Cevap
6Cevap
Genelde doğum ya da hamilelik sürecinde olur diye duymuştum onun dışında vitaminsizlikten olabilir
d vitaminim ve b12 vitaminim eksim
Onlardan kaynaklı olabilir
Merhaba, krem kullanabilirsin, özel çatlak kremleri var
Hızlı kilo alıp verince oluşuyor. Üre içeren kremler kullan baya azaltıyo
tamamen geçmez mi😔😔
O biraz zor ya yeni oluşuyorsa olabilir ama süre geçtiyse ciddi azaltılır ama
oluşalı 1 ay falan oldu
Sen hızlıca O kremlerden al ciddiyete git istersen onlar daha etkili olabilir başla ne kadar erken olursa O kadar iyi
ben selülit giderici ve çatlaklara işe yaradığını duydum düzenli olarak sürüyorum biraz geçiyor gibiler ama inşallah zamanla daha çok geçerler
Geçer geçer
Çatlak için kremler var ama pek bi işe yaramıyor para tuzağı
geçmez mi yani
Geçmez güzellik merkezlerinde duzeltebilirler belki ama o da çok pahalıya gelir
Krem vs
önerdiğiniz krem var mı
Analiz lazım derecesi vs
Spor yapıyor musun
eskiden bir dönem bi ara kol sporlarıyla uğraştım şu an yapmıyorum❤️
Kol sporu ne
kol inceltme egzersizleri yapıyordum
Proteinli krem kullan