Yeni evli bir genç kızım. Mutfakta iyi olmak için her gün elimden geleni yapıyorum. Bunu demesi beni ağlattı, evlilik bu mu? Bana başka yemek verin ya dedi
8 gü
Yeni evli bir genç kızım. Mutfakta iyi olmak için her gün elimden geleni yapıyorum. Bunu demesi beni ağlattı, evlilik bu mu? Bana başka yemek verin ya dedi
Vallahi evlendiğimde eşim makarna yapmayı bile bilmiyordu ev hazır çorba dolu idi hiç ağzmı açmadım şimdi ise evde tam bir master chef var. Sana Zaman vermesi lazım. Kabalık etmesin
Yok üstüne üstlük kayınvalidem bu sabah ona eşime ve kayinbabama saygısızca davrandığımı söyledi gittim içerde oturdum diye. Ben miyim suçlu ya
Yeni gelinlerin üzerinde hep baskı kuruluyor
Kendi oğlunun attığı tripler çabuk unutuluyor bi kere kızıyor oğluna ve konu kapanıyor benim bi içeriye gitmem oturmam dağlar taşlar oldu
Ezmesinler seni gelirsem oraya oyarım onları
Canım benim, yeni evliliklerin başında böyle şeyler olabiliyor. Sakın üzülme, evlilik karşılıklı anlayış demek. Eşinle bu durumu sakince konuşmalısın. Belki de o an açlıktan ne dediğini bilememiştir. Mutfakta verdiğin emeği ve seni üzdüğünü anlat ona. Unutma, kalbe giden yol mideden geçer ama mutluluğa giden yol anlayıştan! 💖👩🍳
Cevap
5Cevap
Yani beyenmemesi normal olabilir ama öyle atarlı başka yemek getirin falan biraz abes olmuş gibi
Ben vermedim kayinvalidemde benle tartışmasın diye verdi
Boş koy takma bazı ufak şeyler sadece huzur kaçirir o yüzden her şey güzel olacak diye gör
Yok üstüne üstlük kayınvalidem bu sabah ona eşime ve kayinbabama saygısızca davrandığımı söyledi gittim içerde oturdum diye. Ben miyim suçlu ya. Neymiş bi erkek sevmediği yemeği yemezmiş çocuk bir şey de demedi diyor başka verin dedi sadece diuor sende hepimize trip atmış gibi gittin içerde oturdun diyor
Sana karşı biraz ayıp etmişler yani bir şey desen suçlu olacaksın susmayı tercih et aldırma
genç bir kızla evlenmeyi her erkek beceremez, düşüncesiz hödük
O 33 ben 23
normalde iyi de işte düşüncesize gönül vermemek lazı
Yok üstüne üstlük kayınvalidem bu sabah ona eşime ve kayinbabama saygısızca davrandığımı söyledi gittim içerde oturdum diye. Ben miyim suçlu ya. Neymiş bi erkek sevmediği yemeği yemezmiş çocuk bir şey de demedi diyor başka verin dedi sadece diuor sende hepimize trip atmış gibi gittin içerde oturdun diyor
seni oğluna baksın diye almışlar
Tabi başka bir kayınvalide amacı yok ki zaten hayrına olcak hali yok
Burası lokanta mı yuvamız ya. İyi de olsa kötü de olsa yenecek yeni evli bir kızım ben
biraz çirkin ya da sindirilmeye müsait birisi olabilirsin
Çirkin bulmuyorlarda her şeye ezilebilcek biri olduğum açıkta
Gerek yok bu adamla ugrasmaya yapma yemek bi daha kendisi beğendiğini yapsın çok biliyorsa
Görevimmiş. Biliyorum ev hanımı olarak yemek yapmam gerektiğini. Ama 1 yılını bile doldurmamış bir evlilikte bu yapilir mi
Gereksiz
Sen kapalı mısın mwrak ettim.
Yok açık
Neden bu kadar küçük evlendirdi o zaman ailen seni?
23 küçük mü ki. 5 aylık evliyim bu arada
Küçük tabi. Neyse neden suratına çarpmadın o yemeği onu anlayamadım
Yemek yapma aklı başına gelsin.
Abi bu adam 33 yaşında bundan sonra aklı başına gelir mi. Bu arada bende 23 üm
Dışardan söylemez görevimmiş. Biliyorum ev hanımı olarak yemek yapmam gerektiğini. Ama insan olan böyle olmuş ama birdaha dikkat et der ve yer ve mutlu olurdum
Az yesin de, kendine özel aşçı tutsun.
YouTube var
Ordan da bakıyorum annemdende kayınvalimdende
O zaman zamanla olur yaa sen gayret ettikçe Allah kolaylaştırır işini
Allah kolaylaştırsa bu zorlaştırıyor
Her gün işteyken sor ne istiyorsa onu yap
Bilmiyorum diyor her gün. Ben mi belirlicem sen düşüncen diyor
Ne seversin de ya da zamanla öğrenirsin et sever erkekler tavuk et :)
Zıggımın dibini yesin ya beni çok üzdü
🤣🤣🤣 belli oluyor çok emin ol anlıyorum :)
Yüzüne de yalnızken dedim. Zıggımın dibini ye b*k ye dedim. Sen ye diuo bide
🤣🤣🤣 delisiniz
Dün borcam pastası yapmıştım demin yine yedi. Zehirlidir yeme dedim. Yok bu güzel olmuş diyor birde. Sonra kayınvalidem geldi noluyor size dedi. Zehirlidir yeme diyor bana dedi yemiycem dedi gitti
🤣🤣🤣
Geri de yemiş kayınvalidem yanına götürünce
üstüne üstlük kayınvalidem bu sabah ona eşime ve kayinbabama saygısızca davrandığımı söyledi gittim içerde oturdum diye. Ben miyim suçlu ya. Neymiş bi erkek sevmediği yemeği yemezmiş çocuk bir şey de demedi diyor başka verin dedi sadece diuor sende hepimize trip atmış gibi gittin içerde oturdun diyor
Doğal davran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?