Neden bir kadın anne olmak ister, neden doğurmak ister, sonuçta doğurmak acı verici bir şey ve bir ömür boyu sorumluluk. Anne olunca ne ve nasıl hissediyorsunuz ve olmadan önce de neden olmak istiyorsunuz, sizde hangi duygular uyandırıyor bu? Ayrıca doğurunca da o çocuğa karşı hissedilen şey ne, neler hissediyorsunuz? Aile olmak sizin için ne ifade ediyor? Lütfen cevaplayın, çok sevinirim, çok merak ediyorum?
2 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet en iyisi çocuksuz evlilik. Sonuna kadar doğum karşıtlığı. Delikanlı kadın asla anne olmaz. Doğum yapan insandan kimseye bir hayır gelmez.
evet sacma bencede 28den erken anne olunmamali
Bir kadın ne düşünüyor bu konuda mesela doğuran taraf sizsiniz anne olunca falan nasıl hissediyorsunuz bu doğuran tarafı olma durumu bu haksızlık falan diye düşünmüyor musunuz
dogurmadim ama soyle soyliyim kadinlarin sagligi ve ihtiyaclari hep göz ardi ediliyor Mesela duzgun yan etkisiz bir dogum kontrol hapi uretilebilir ama yapilmiyor Erkege dogum kontrol hapi yapmiyorlar cunku yan etkileri oldugu icin kadina yukluyorlar bu sorımlulugu Sırf erkegin sagligi icin kadinlari harciyorlar
Mesela acı çekeceğini bile bile kadınlara bu anne olma isteği neden nereden geliyor? anne olunca ne hissediyorsunuz o bebeğe nasıl bir gözle bakıyorsunuz
erkeklerdede baba olma istegi var yani Anne olma istegi ancak kocasını cok sevdigi icin veya hayatinda yalniz kalan bir kadındır kendisine bi umut olarak dogurur kadin
Mesela bazı kadınlar var evlenmemiş evlenmek istiyorum anne olmak istiyorum ya da anne olmak için evlenmek istiyorum diyenler var sence bunlar neden anne olmak istiyor daha evlenmeden kocasını tanımadan kocalarıda yok doğururken acı çekeceğini bile bile neden anne olmak istiyorlardır ki sence?
iste hayatta onemli bi bagi olan biri olmadigi icin Kendine bag kurabileceği birini yaratmak icin Hayatta bi yasama amaci olusturmak için
Çok garipmiş bağ kurmak için anne olmak istiyor eee kocasıyla bağ kursunlar o halde, peki sende böyle durumlar yaşadın mı halden anlar gibi yaşamış gibi konuşuyorsun?
e kocasiyla bag kursun derken duzgun koca bulamiyorlar eski kadinlari düsünsene secim hakki bile verilmiyor bazilarina Bu yuzden tek umutları cocuk oluyor
Yasamadim ama empati kurabiliyorum
Eski zamanlardan bahsetmiyorum yaa şimdiki zamandan bahsediyorum şimdiki zamanda var öyle kadınlar anne olmak isteyen ama bağ kurmak için evlenirsin zaten çocuğa ne gerek duyuyorlar ki bence bağ kurmaktan daha farklı bir şey olabilir ama ne?
simdide ailesinden sevgi görmeyen bi sevgi gördügü insan olmayan kisiler boyle yapiyor tek amac baglanabilecekleri onlara umut yasama amaci olan bi bebek
Demek istediğin sevebilecekleri ve sevgi alabilecekleri bir canlı olmasımı Yani başka sebebi olamaz mı mesele kadınlarda doğurmak iç güdüsel bir istek diyorlar sizde bu oluyormu onlarada olan bu olmasın ya da bam başka bir şey?
hayir icgudusel olayi hikaye sırf bag icin
Siz bu durumu yaşamadığınızı söylediniz ama yinede eminsiniz bağ için olduğundan ama ben anlamıyorum bana çok garip geliyor mesela neden bağ ihtiyacını kendi karnından çıkacağı bir bebekten kendi çocuğundan almak yerine kocası ya da kendi ailesi ya da başka şeylerde altarnatif aramıyor ki o çocuğun olacak sonuçta ona anca anne çocuk ilişksi bağı kurarsın yani
e bulamiyor cunku
Mesela sen kaç yaşındasın evlensen neden anne olmak isterdin kocanla çok iyi bir bağ olsa bile istermiydin?
19 kocami cok seviyosam anlasiyorsak ondan cocuk yapmak isterdim ama bu Şu an degil en az 28 ve uzun süreli bi iliskimiz olmasi lazim Ben cocuk icin evlenmek isteyen tarafta degilim kocami sevmiyosam onun cocugunu istemem
Mesela ozaman çok seviyorsan kocanı çocuk neden istiyorsun ki ayrıca diyelim ki kocanı sevmiyorsun ama ondan hamile kaldın diyelim o çocuğu sevmeyecekmisin yani bu çok garip ve her halükarda kocanı sevsende sevmesen de doğurduğunda o bebeğe nasıl bakıyorsun ne hissedersin ona karşı mesela?
ben sevmedigim kisinin cocugunu umursaman acikcasi. Kocami sevdigim icin ondan cocuk yapmak isterim Sevmedigim kisinin cocugunu dogurmam sevmedigim kisiyle cinsellik yasamam.
Tamamda kocanı seviyorsan bağa ihtiyacın kalmıyor demektir demin anlattıklarına göre eee o zaman o adamdan neden çocuk yapmak istiyorsun ki anlamadım neden ister bunu bir kadın?
ya bak 2 cesit kadin düsün
1. ilgisi bagi olan kimse olmadigi icin cocugu umut gören (cocugu gereklilik gören)
2. kocasını cok sevdigi icin ondan cocuk yapmak baglarini dahada güclendirmek isteyen (cocugu gereklilik degil kocasiyla sevgisine bagli gören)
Bilmiyorum bana hiç mantıklı gelmiyor kocasını sevsede bağını güçlendirmek için falan filan bir gün evlenirsem çocuk istemezdim heralde eğer istersemde erkenden evlensem bile 35 yaşımda falan isterdim çocuğumdan yaşça büyük olmak için
yani zaten iki tarafinda istemesi lazim kocam istemiyosa okey derdim yapmazdik
Evet mantıklı , olması gereken bu zaten verdiğin bilgiler için çok teşekkürler hala bana mantıksız gelsede yinede yüz yüze bir başka kadınada sorucam bunu hala çok merak ediyorum tek sebep bu olamaz yaa başka bir şey var bir çeşit duygu falan sağol yinede