6 aylık bebeğim var. Eşim sürekli annem bebeği görsün anneme git deyip duruyor. Sanki bebeği ben kendim için değil annesi için doğurmuşum
10 gü
6 aylık bebeğim var. Eşim sürekli annem bebeği görsün anneme git deyip duruyor. Sanki bebeği ben kendim için değil annesi için doğurmuşum
Merhaba, evet annesinin bebeğim özlediği dogrudur, bu çok normal, ama sürekli bebeği oraya götürmenin bir anlamı yok doğrusu, ayrıca surekli senin oraya gitmen yerine, herhangi bir engeli yoksa onun da görmeye gelmesi gerekir
Canım benim, bu hissi anlıyorum. Yeni annelik sürecinde böyle baskılar insanı yorabiliyor. Eşin belki bebeğinizle ailesi arasındaki bağı güçlendirmek istiyor ama senin de sınırlarının olduğunu unutma. Bu konuyu eşinle nazikçe konuşarak, hem senin rahat edeceğin hem de kayınvalidenin torununu görebileceği bir denge bulabilirsiniz. Unutma, 'Annelik demek, aynı anda hem bir araba lastiğini değiştirmek hem de dünyayı kurtarmak demek!' 🤱💕
Cevap
8Cevap
Sakin kalın guzuuum, sakin. Üzmeyin birbirinizi böyle hassas zamanlarda. İki tarafın da daha anlayışlı olması gereken zamanlar.
El kadar bebekle gezilip durulmaz uyku saati var yemek saati var dengesi bozulur. Annesine düşkün galiba eşin
Torununu severse size daha fazla destek olur aklını kullan derim...
Ne gibi destek
Hiçbir işe yaradığı yok
Verecek birşeyi yok ki ne versin
Siz kizlar çok bencilsiniz kendi annen olsa sen her gün götürursun ama
Farklı ülkelerde yaşıyoruz götürmüyorum
Zaten sorunda o demi sen kendi annene goturmedgn için eşinin annesine de götürmek istemiyorsun
Sorun anneci erkekler. Annemizden ayrılamıyorsanız evlenmeyin
Sorun anneci erkekler. Annenizden ayrılamıyorsanız evlenmeyin
Çocuğun kız mi erkek mi bilmem ama aynisida senin başına gelir
Birde kendi her gün gitmek istiyorum dememiş ki çoğugu götür demiş
Aynen öyle eşitlik önemli
Saçmalama eşini seviyorsan oda seni seviyorsa bazen birbirinizin mutluluğu için biseylerden ferakat etmek lazım.. adam çocuğu olmuş annesinin çocuğuna uzak kalmasin die hergun görsün istiyor seninde annesiyle daha samimi daha içli olmanı istiyor saygı duyman gerek
Adam beni hamileyken aldattı. Annesi de ben karışmıyorum etmiyorum diyip sağda solda benim dedikodumu yapıyor. Annesiyle mesafeliyim. O yüzden bana batıyor olabilirmi?
Şimdi işte tüm her şey bitti o zaman haklısın hiç bişey diyemem artık
Siz olsanız bu durumda nasıl olurdunuz
Aldatma olduğu için bisey demiyorum ya artık haklısın
Aneye bebek oldu şakası çekip YouTube ye atabilirisinz baya tutar
Anası dogursun bir tane
kayınvalide tehlikeli sanırım
İlk torun mu
Evt
Normal. Annesi için değil doğurman. Ama ilk torun çok sevilir.
Annecim galiba
Evet
Çok saçma
Görsün nolucak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?