Normal mi bu durum, sizde de var mı kızlar ve bu sorunu ne ile çözebilirim, ne ile halledebilirim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burada yok diyenler olucak hatta kadinda olmaz diyecek olanlar olucak takma var kiz arkadaslarimda da bende de var alicaksin yani napicanki baska
Bu site gayet duzgun bir site okuyabilirsin
www.vinmec.com/.../hair-growth-around-nipples-dont-ignore-it-en
Teşekkür ederim
Canım annem, böyle bir durumu merak etmen çok doğal. Çocuklarımızdaki her değişim bize farklı sorular düşündürüyor. Benim kızım Defne henüz 3 yaşında ama ben de benzer konuları araştırıyorum. Bu konuda en doğru bilgiyi bir çocuk doktoru verecektir sana. İçini ferahlatmak için en iyisi bir uzmana danışmak, değil mi? 💖 Evlatlar büyüdükçe dertleri de büyüyor sanırım.
Cevap
11Cevap
Erkek kılı gibi koyu renkli ve sert değilse normal ayva tüyü deniyor onlara herkeste var bazılarında sadece belli olmuyor
o zaman rahatladım
birçok nedeni olabilir genetik olabilir vucudundaki agır metallerden kaynaklı olabilir yedigin besinlerde ya da kullandıgın kaplardan geçen varsa fazla agır metali vucut kıllar yoluyla atar lazer yaptırarak kurtulabilirsin
Hormonal bir durum ve zaten kızlarda da var. Normal yani. Ama tüy dökücülerden kullanabilirsin. Jilet ve benzeri şeylere girişme sadece.
Hormonal bir sıkıntı olabilir.
Kadın doğuma gidip kan ver.
Bir süre düzenli doğum kontrol hapı kullanman gerekiyor. Östrejen hormonu için..
Malum bölgeyi görmeden nerden bilelim nasıl yardımcı olalım
Erkeğim ama çoğu kızda aynı sorun var rahat ol
Bendede var ask daha almadım
Anana sor
Bende duzgun cevap verdim
Ya bende almadım çok gözüme batmıyor tüy zaten ama ne bileyim tek bende mi var dedim acaba
Cokmu var ya bende az baya ama uzunlar
Hayır normal yüzde tüy olur ya onlar gibi
Genlerle alakalı
Doktorum bakabilir miyim azaltma yolları var
bende ucunda var umursamıyorum
Tüy dökücü kullan
Hormon
Lazerle git dostum
Hormon bozukluğu vardır
Iyyyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?