kendimden 12 yaş büyük bir adamla beraberliğim oldu 2 ay sonrasında ayrıldık test yaptım ve 1. çizgi çok belirgin ama 2. si çok silik böyle ne demek bu napıcam ben

kendimden 12 yaş büyük bir adamla beraberliğim oldu 2 ay sonrasında ayrıldık test yaptım ve 1. çizgi çok belirgin ama 2. si çok silik böyle ne demek bu napıcam ben
Gebelik var gibi görünüyor tam emin olmak için kan tahlili yaptır regl çok geciktiyse muhtemelen gebelik vardır ama bunun en iyi kesin sonucu kan tahlili
Gebelik var gibi görünüyor tam emin olmak için kan tahlili yaptır regl çok geciktiyse muhtemelen gebelik vardır ama bunun en iyi kesin sonucu kan tahlili
Görseldeki gibi silik bir ikinci çizgi, genellikle hamileliğin ilk işaretlerinden biri olabilir. 🤰 Vücudundaki hormon seviyesi henüz çok düşük olduğu için çizgi silik çıkmış olabilir. En sağlıklı ve kesin sonuç için mutlaka bir sağlık kuruluşuna giderek kan testi yaptırmalısın. İçini ferah tutmaya çalış. ❤️ Unutma, annelik sabır işidir, bazen en güzel haberler beklemeyi gerektirir. 🌟 Anneler bilir; bir elinle çocuk, diğer elinle kahve tutarsın, üçüncü bir ele de hep ihtiyaç vardır! ☕️
Cevap
10Cevap
Hamilesin ama yine de doktora gidip baktirsan daha iyi olur
adama nasıl söylicem bunu engelleştik her yerden
kabul etmezse napıcam ya
Pozitif muhtemelen 3 5 haftalık ondan silik çizgi
en son 3,5 hafta önce beraber olmuştuk bu kesin pozitif midir yani
Kesin pozitif
3'üz olacak hayırlı olsun adları Ayşe Fatma Cemile olsun
Kadın Doğum uzamasına gidip. kan testi yaptirmani tavsiye ederim
Adetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği zaman dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef..
degilsin iki çizgi net olmalı korkma
Azcık hamilesin demek ki.
Hamilesin bir kaç test daha yap hastane kan test en garanti
Adet gecikti mi
evet
Gebelik var gibi kız. Hele korunmasızsq
ay şaka olsun bu ya
Niye şaka olsunki almazsan ertesi gün hapı. Yutarsın hapı
Ne zaman ilişkiye girdin
3-3,5 hafta önce
Regl geçti mi
evet