Dün sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım yalnız ikinci çizgi silik çıktı daha sonra 2,3 saat sonra teste tekrar baktım iki çizgide çok belirgin ve koyulasmisti adet günüme dahada var Meme ucunda çok hafif iğne batması bel ağrısı baş ağrısı var.! Sizce Hamile miyim? Bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün test yapsam çıkar mi hamile olup olmadigim?
Güncellemeler
+1 yıl
Açtım
Gebelik testindeki ikinci çizgi silik çıktı hamile miyim?
4.5 günde hamilelik cıkmaz. büyük ihtimalle gecen ay hamile kaldın ve üstüne gördün :) pozitif cıkan testte yanılma payı cok azdır iki cizgi cıktıgı halde hamile olmama gibi bir durum söz konusu olamaz benimde ikinci czigim silik cıkmıstı tabi sonradan düşük yaptım o ayrı bir konu da. hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah. he birde hamilelerin duası kabul olurmus bana da dua edermisin :)
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçen hafta liposaksin ameliyat oldum basen karın bölgesi yağ aldırma hastanede test yapıldı değer 5 çıktı negatifti 2.3 gün önce öğrendim test yaptım iki çizgi daha belirgin ve ameliyatliyim dikisimde var anlamadım ben
amin inşallah. istersen sabah aç karna yakın bir sağlık ocagında kan testi yaptır. sabah testi yapıp öğleden sonra saat 1 gibi sonuclar cıkıyor e nabızdan bakabilirsin internetten 5 in üzerindeyse hamilesin demektir bence büyük ihtimalle hamilesin bana da haber verirmisin merak ederim :)
Geçen hafta ameliyat oldum bu hafta hamile olduğumu anladım ben çok şaşırdım nasıl olabilir rabbim demekki nasip etti Ama ameliyat çok ağır bir ameliyat tehlikelide ama hamile değildim şimdi hamile yim sanırım testim pozitifi nasıl 1 hafta da hamile kalabilirim onuda geçtim teste hcg yorumunu haftalık olmadan nasıl salginanabiliyor
evet diyorum ya 5 günde olmaz büyük ihtimalle daha önceden geldi bebiş. beta hcg değerinde ne kadarlık oldugu belli olur. benim betam 67 cıkmıstı 10 günlük demişti doktor.
şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçti yani hamilelik olasılığı olan ilişkinizden ben de gebelik için bekliyorum ve gebelik testim ilişkiden 21 gün sonra negatif çıktı :/
Geçen hafta liposaksin ameliyat oldum basen karın bölgesi yağ aldırma hastanede test yapıldı değer 5 çıktı negatifti 2.3 gün önce öğrendim test yaptım iki çizgi daha belirgin ve ameliyatliyim dikisimde var anlamadım ben bugünde test yaptım pozitif çıktı kan verdim sonucu bekliyorumv
Ameliyat olmadan birgün önce birlikteliğim oldu ameliyattan sonra da oldu birlikteliğim fakat anlamadığım şu yarın la birlikte Ameliyatıma 2 hafta olucak 1 ay bile değil ben ayin8de ameliyat oldum kan testim negatif çıktı 2,3 gün önce test yaptım pozitif anlamadım nasıl cabuk olabiliyor
Evet hamile olma ihtimalini gösteriyor. Birkaç gündür biz de eşimle hamilelik üzerine baya master yaptık :) İstemiyorsanız beklenmedik ise insallab değilsindir. Ama hamile olma ihtimalin var.
Vallah görmüş kadar oldum canım benim testim gibi ikinci çizgi yok denilcek kadar azdı bende yok sanıp testi attım köşeye eşim geldi bir saat sonra falan hamile değilmişim tek çizgi çıktı dedim teste bi baktım ne göreyim ikinci çizgide ilk çizgi gibi olmuş sonra bi tane daha aldım sonuç aynı bitane daha sonuç aynı şimdi 1 yaşında dünayalar tatlısı kızım var
Bende istiyorum ailem biraz karşı ilkini aldırmıştı tekere hamileyim şu an bilmiyorum rabbim veriyor ailem ne evlenmemize izin veriyor nede çocuk görmemize bile izin vermiyor benim ailem bir kere allah verdi cana kıydık Kalpi atıyordu 4,5 ay sonra tekrar verdi rabbim Nasip mi rızık mi bilmiyorum ya da imtihan mi hiç bilmiyorum ama ailem bizi sil diyor ne yapacagim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
4.5 günde hamilelik cıkmaz. büyük ihtimalle gecen ay hamile kaldın ve üstüne gördün :) pozitif cıkan testte yanılma payı cok azdır iki cizgi cıktıgı halde hamile olmama gibi bir durum söz konusu olamaz benimde ikinci czigim silik cıkmıstı tabi sonradan düşük yaptım o ayrı bir konu da. hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah. he birde hamilelerin duası kabul olurmus bana da dua edermisin :)
Geçen hafta liposaksin ameliyat oldum basen karın bölgesi yağ aldırma hastanede test yapıldı değer 5 çıktı negatifti 2.3 gün önce öğrendim test yaptım iki çizgi daha belirgin ve ameliyatliyim dikisimde var anlamadım ben
Tabi ederim inşallah olursun hamile rabbim kucağını boş bırakmasın
amin inşallah. istersen sabah aç karna yakın bir sağlık ocagında kan testi yaptır. sabah testi yapıp öğleden sonra saat 1 gibi sonuclar cıkıyor e nabızdan bakabilirsin internetten 5 in üzerindeyse hamilesin demektir bence büyük ihtimalle hamilesin bana da haber verirmisin merak ederim :)
Geçen hafta ameliyat oldum bu hafta hamile olduğumu anladım ben çok şaşırdım nasıl olabilir rabbim demekki nasip etti
Ama ameliyat çok ağır bir ameliyat tehlikelide ama hamile değildim şimdi hamile yim sanırım testim pozitifi nasıl 1 hafta da hamile kalabilirim onuda geçtim teste hcg yorumunu haftalık olmadan nasıl salginanabiliyor
evet diyorum ya 5 günde olmaz büyük ihtimalle daha önceden geldi bebiş. beta hcg değerinde ne kadarlık oldugu belli olur. benim betam 67 cıkmıstı 10 günlük demişti doktor.
Him ameliyatliyim karın bölgem felan inşallah çocuğa zarar gelmez
yok yok allah korusun bir şey olmaz daha minicik ya o büyüyene kadar zaten iyilleşirsin sende
Eğer bir döllenme oluştuysa vücutta görsel olarak mutlaka bazı belirtiler oluşur bilmiyorsan yardımcı olabilirim
Tabi
Buradan yazamam maalesef
İlişkiden ne kadar sonra yaptın testi? Gözün aydın :)
4.5 gün sonra
yanıltıcı olma ihtimali olabilir diye biliyorum tabiki hiç birimiz bilir kişi değiliz ama :) 14. gün tekrarlaman çok daha doğru olur bence :)))
Dün tekrar yaptım daha belirginleşti çizgi çift cizgi oldu
Zaten büyük ihtimalle hamilesin umarım istenmeyen gebelik değildir :)
yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim? :)
Tabi
Dinliyorum sizi? Gizem hanım
şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçti yani hamilelik olasılığı olan ilişkinizden ben de gebelik için bekliyorum ve gebelik testim ilişkiden 21 gün sonra negatif çıktı :/
bana mesaj atabilir misiniz oradan konuşsak olur mu?
Özelden numaranızı verir misiniz
siz bana mesaj atın profiliniz gizli
Atamiyorum mesaj hakkım yokmuş
profiliniz gizli olmasa ben atabilirim size ama nasıl yapıcaz ki
Açtım profili
hala soran olarak gözüküyor :/
🤦♀️
Yapacak birsey yok
buradan cevaplasanız olur mu hangi günlerde şüpheli ilişki yaşadınız yani merak ettiğim ilişkinin üzerinden ne kadar sonra testte çıkıyor :)
Inanın çok karmaşık ben bike suanki konumuma şaşırıyorum
Geçen hafta liposaksin ameliyat oldum basen karın bölgesi yağ aldırma hastanede test yapıldı değer 5 çıktı negatifti 2.3 gün önce öğrendim test yaptım iki çizgi daha belirgin ve ameliyatliyim dikisimde var anlamadım ben bugünde test yaptım pozitif çıktı kan verdim sonucu bekliyorumv
Ameliyat olmadan birgün önce birlikteliğim oldu ameliyattan sonra da oldu birlikteliğim fakat anlamadığım şu yarın la birlikte Ameliyatıma 2 hafta olucak 1 ay bile değil ben ayin8de ameliyat oldum kan testim negatif çıktı 2,3 gün önce test yaptım pozitif anlamadım nasıl cabuk olabiliyor
belki daha önceden korunmasız ilişkin olduysa bundan 1 ay öncesi falan belki o çıkmış olabilir
Canım yağ aldırdim ama nasıl çıkacak öğlen saat 13te bi girdim ameliyata akşam 5:30 6da çıktım karnım yağlarını çektiler
Bide çok riskli bi ameliyat onuda geçtim hastanede gebelik testide yapıldı
hcg kan testinde ilişkiden 5 gün sonrasında çıkıyormuş ameliyattan önceki birlikteliğinde o yüzden mi çıkmadı acaba şu an zaman geçmiş üzerinden
Bilmiyorum ki eşimde saçma sapan düşüncelere girdi tartıştık
ay aman allah korusun ya umarım yanlış düşüncelerden uzaklaşır
Dua edin lütfen
dualarım seninle :)
benim annemdede öyle olmuştu bnce hamilesin ama bı test daha yap en iyisi
Tamam teşekkür ederim 🥰
Rica ederim
Evet hamile olma ihtimalini gösteriyor. Birkaç gündür biz de eşimle hamilelik üzerine baya master yaptık :) İstemiyorsanız beklenmedik ise insallab değilsindir. Ama hamile olma ihtimalin var.
Teşekkür ederim istiyorum ama ailem istemiyor
Rica ederim. En iyisi sağlık ocağından kan tahlili yaptırman
Aynı durumdayım siZinle adet gününüze ne kaç gün var sizin?
Hamilesin tebrikler
Tesekkur ederim
Tatlıyı ne zmaan yiyoruz
Gebelik test silik mi çıktı kaç yıılık evlisin
Bugün çıkar
Evet hamilesin kandan baktır
Tamam teşekkür ederim
Evet hamilesin gözün aydın canım
Teşekkür ederim fotoğraf nasıl paylaşılıyor burdan size atsam testi baksaniz
Vallah görmüş kadar oldum canım benim testim gibi ikinci çizgi yok denilcek kadar azdı bende yok sanıp testi attım köşeye eşim geldi bir saat sonra falan hamile değilmişim tek çizgi çıktı dedim teste bi baktım ne göreyim ikinci çizgide ilk çizgi gibi olmuş sonra bi tane daha aldım sonuç aynı bitane daha sonuç aynı şimdi 1 yaşında dünayalar tatlısı kızım var
Allah bağışlasın
Bende istiyorum ailem biraz karşı ilkini aldırmıştı tekere hamileyim şu an bilmiyorum rabbim veriyor ailem ne evlenmemize izin veriyor nede çocuk görmemize bile izin vermiyor benim ailem bir kere allah verdi cana kıydık Kalpi atıyordu 4,5 ay sonra tekrar verdi rabbim Nasip mi rızık mi bilmiyorum ya da imtihan mi hiç bilmiyorum ama ailem bizi sil diyor ne yapacagim
Burda önemli olan o taşıdığın can gerisi teferruat
Regl ağrısı gibi bi ağrı var mı canım
Bi daha dene
Belirtiler var mı peki
Hamilesin.
Tesekkur ederim