Devlet hastanesi, başka şikayetim yok, kan testi istiyorum. Yaparlar mı, hemen çıkar mı sonuç?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Devlet hastanesi, başka şikayetim yok, kan testi istiyorum. Yaparlar mı, hemen çıkar mı sonuç?
yapmazlar bende gebe olduğumu öğrenmeden önce acile kan vermek istedim ama yapmadıklarını bildiğim için benimde o zaman biraz oksürüğüm vardı gittim acile öksürmem var dedim tam ilaç yazacakken dedimki doktor bey ben gebelik sübhem var daha test yapmadım dedim o zamanda hemen kan istedi ilacı ona göre vermesi için istedi. ben öyle yaptım
Hımm
Sen ne zaman öğrendin
Canım, acillerin temel amacı adı üstünde acil durumlar. Gebelik testi için en doğru adres kadın hastalıkları ve doğum polikliniği veya aile hekimin olur. Orada kan testi isteyebilirsin ve sonuçlar genellikle aynı gün içinde çıkar. Hayatta bazı güzel şeyler sabır ister, anne olmak da öyle! 💖🤰
Cevap
7Cevap
acilde yapmayabilirler başka şikayetten gidersen kanına bakarlar varsa söylerle ama bence gerek yok yarın git yap ya da eczaneden test al
Acil yapar mı bilmiyorum da jinekoloji den sıra alıp yaptırabilirsin diye biliyorum. Eczaneden basit test al, pozitif çıkarsa Kan testine git derim
Adetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef
Hemen yaparlar
Bu ne acele
Acile git
İnşallah hamilesindir
Kötü bir beddua falan yaptığını mı düşünüyorsun evliyim ben istiyoruz zaten? :D
Yoo neden kötü olsun ne alaka
Hiç daha önce buna benzer bir soru sorduğumda bi grzekalı bana kime verdiysen şöyle de babası bilsin demişti evli olduğumu söylediğimde bile utanmadan hala üste çıkmaya calısıyordu da sende onlardan dan olabilirsin
Olmayadabilirim
Onlardansın belli
Sanırım sen hastasın
Yorumunda inşallah hamilesindir demen, yüksek ihtimalle beni evli değil zannedip hamile kalmamı istiyosun gibi duruyo suçlu olan ben değilim.
Yoo ben çocuk seviyorum o yüzden güzel bir yorum yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?