Şimdii, ilk belirtmek isterim ki ben 32 yaşındayım ve yıllardır cinsel hayatım var ve tüm korunma yöntemlerinden haberdarım. Fakat gelin görün ki yaklaşık 2 buçuk ay önce bir kaza oldu (detay vermeyeyim) o zaman ki erkek arkadaşım ileydi ve bu süre içinde ayrıldık bile. Herne ise, o kazadan sonra ertesi gün hapı hemen alamadım, pazar günü idi ve yakınımda nöbetçi eczane yoktu. Pazartesi günü ise resmi tatildi. Birazda internette ki 72 saate kadar geçerli olan hapların varlığında okuduğumda panik olmadım ve 60. saatte ertesi gün alabilip kullandım. - Bu arada bu ilk kez başıma geldi - daha önce hiç o haptan kullanmamıştım, gerek olmamıştı.
O ay normal regl tarihimde iki günlük pembe lekelenmeler oldu.
Ertesi ay, normal regl düzenimde ve renginde diyebileceğim 3 günlük kanamam oldu. Bu ay ise regl başlangıcım dündü ve aşırı pembe oldu yine, leke gibi, bugünde 2. gün ve pembe lekemsi kanamam var, yıllardır gördüğüm adet ile alakası yok şimdilik. bu arada o ilişkiden ve haptan sonra gördüğüm kanamalarım sıfır ağrılı oldu. Ben küçüklüğümdeki ilk reglimden bu yana hiç ağrısız geçirmemiştim.
Stresten test almadım. Ama ne zamandır interneti ve bu forumdaki konuları okumayı bırakamadım bu konu hakkında. Birkaç yorum gördüm 'aa benim yengem 3 ay adet gördü, ama meğer yinede hamileymiş diye' .. Böyle bir ihtimal gerçekten var mı?
O ay normal regl tarihimde iki günlük pembe lekelenmeler oldu.
Ertesi ay, normal regl düzenimde ve renginde diyebileceğim 3 günlük kanamam oldu. Bu ay ise regl başlangıcım dündü ve aşırı pembe oldu yine, leke gibi, bugünde 2. gün ve pembe lekemsi kanamam var, yıllardır gördüğüm adet ile alakası yok şimdilik. bu arada o ilişkiden ve haptan sonra gördüğüm kanamalarım sıfır ağrılı oldu. Ben küçüklüğümdeki ilk reglimden bu yana hiç ağrısız geçirmemiştim.
Stresten test almadım. Ama ne zamandır interneti ve bu forumdaki konuları okumayı bırakamadım bu konu hakkında. Birkaç yorum gördüm 'aa benim yengem 3 ay adet gördü, ama meğer yinede hamileymiş diye' .. Böyle bir ihtimal gerçekten var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
güncellll...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaptırabilirsiniz
o kadar tecrüben var bilgin var hala suphende var garip 😁 hamile olursan evlenirsin işte
ay böyle bir kaza yaşamamıştım ama hep korunma yöntemlerim işe yarıyordu. Ve bu ertesi gün hapı konusunda deneyimim yok. Deli gibi herşeyi okudum, ve hala ihtimallerden ve deneyimlerden bahsedenler var. Bazıları birkaç ay regl görmeye devam edip hamileliği farketmemiş. Çok ekstrem bi durum ama başına gelenler olmuş.
Test almaya bile öyle tırsıyorumki.
Kürtaj süresi nedire biliyor musun?
en sağlıklısı okumakla değil kontrolle olur git doktora bence
sevgilinle ciddi değilmisin peki? evlilik için niye aldiracaksin günaha girerek
ayrıldık!!
himm üzüldüm ama bence doktora git ona göre çözüm olur bence belki hamile olduğunu bilirse barisirsin
sen niye doktora gitmeye çekiniyorsun birde olgun yaştasın
Ertesi gün ilaçlar aşırı hormonu basıyor.. vücut döngüsü değişir fakat risk alma test yaptır
Test yap bence bir zarar gelmez aksine için rahatlamış olur
Ben sana yardımcı olacam seni çok iyi anlıyorum.. instamii vereyim bi yazz bana çok durmuyorum burada
tamam ver
Birbenbirdeo
ya da burada kısa deneyiminden şimdi bahsetsen süper olur, uzun bir conversasyona ihtiyacım yok zaten
Bence ayak üstü konuşulacak bir konu değil. kendim de sağlıkciyim zaten ama burada durmuyorum yazarsan ordan yardımcı olurum
Sen misin yazan bana? Yazmayacakxan söyle silecem yorumumu
yazmıcam, instagramına baktım ve fake gibi. sil bence yorumu böylece erkekler seni kadın sanıp yazmasın
E zaten Fake hesap kendi hesabımı yazmamı bekledin anlamadim? Msjj attığında ses atarım yani ben sana yardımcı olmak adına yazdım çünkü ne kadar sekste yapsan ne kadar korunma yollarını da bilsen doğru olan tıptır ve kulaktan dolma bilgilere inanıyorsun yazarsan yardımcı olurum yazmazsan da banane
Ne inatsin ya ben anlam veremiyorum cidden sana..
ay git işine be... değişik insan 🤮
Kırk yılın başı bir iyilik yapma hissi uyandi ulan onu da mahvettiniz tamam sen buradaki yorumlara inan umarım gebe olup ta kürtaj yaptırmak veya kürtaj süresini gecirmezsin
Yokk
Test yaptır beta hcg
İnşallah hamilesindir patlak rezil karı
Sende suç yok. Sana terbiye veremeyen anneyi silkmek lazım
sen kendini bi silk önce. birçok yöntemi var, 10cm den uzunsan yaparsın, ondan kısaysanda bize senin için şans dilemek düşer 🙏... hadi koçummm
Önüne gelene veren kadın bana akıl veriyor. Benim 10 cm sana kalır gelir canım öte de dur 😉
Varr