Aile & Toplum Gebelik testi almaya gitsem eczacı sarkar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evli olmadigimi bilio Güncellemeler+1 yıl Ya da birine soyler mi Gebelik testi almaya gitsem eczacı sarkar mı? Cevapla Gebelik Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başka eczane mi yok kafa yapın nasıl acaba merak ettim 0 0 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Başka bir yerden al. Başka mahalle mühür, ilçe, kasaba, şehir 😅 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Satar tabi ki. Ama ben senin yerinde olsam başka bir semtten alırdım 0 0 Yorumla
Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Saçmalama ya ne alakası var niye sarksin başka eczanemi yok kiz 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ben de eczacıyım şimdşye kadar kümseye sarkmadım. O kadar ella alan car her ay 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. köydeki tek eczacı o mu 0 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı. Sadece bir tane mi eczacı var? 0 0 Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Evet sana bakış açısı değişir farklı bı yerden al 0 0 Yorumla
benzek1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı. Şehrinde 1 tane mi eczane var 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Başka eczaneye git o zaman 0 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Başka yerden al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Başka eczane mi yok kafa yapın nasıl acaba merak ettim
Başka bir yerden al. Başka mahalle mühür, ilçe, kasaba, şehir 😅
Satar tabi ki. Ama ben senin yerinde olsam başka bir semtten alırdım
Saçmalama ya ne alakası var niye sarksin başka eczanemi yok kiz
Ben de eczacıyım şimdşye kadar kümseye sarkmadım. O kadar ella alan car her ay
köydeki tek eczacı o mu
Sadece bir tane mi eczacı var?
Başka eczaneden al ya da aldır
Evet sana bakış açısı değişir farklı bı yerden al