28 Nisan regl başlangıç 2 Mayıs regl bitişi. Korunmasız ilişki 2, 3 ve 8 Mayıs. Bir sonraki regl 23 Mayıs. Dünkü testim böyle. Sizce hamile miyim? Döngü günüm 28
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
28 Nisan regl başlangıç 2 Mayıs regl bitişi. Korunmasız ilişki 2, 3 ve 8 Mayıs. Bir sonraki regl 23 Mayıs. Dünkü testim böyle. Sizce hamile miyim? Döngü günüm 28
Benimde en son ilişkim ilişki de denmez üzerim bile giyinikti Ocak Şubat gibi oldu başka da hiç bir şey olmadı ondan sonra düzenli adet oldum en son 25 Martta adet oldum ondan sonra olmadım hiç Şubat ayında da olmuştum regl ocak ayında da oldum ama bu ay adet olmadım sadece cuma günü azıcık peçeteye koyu pembe parlak kırmızı kan geldi başka bir şey olmadı
hamilelik ihtimalimde yok
Işin tersi 1 aydır midemde çok bulanıyor kusuyorum olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama olamıyorum 3 4 gündür deli gibi kramp giriyor dediğim gibi hamilelik ihtimali O yani Galiba bahar ayı diye böyle oldu ya anlamadım ben de
Merhaba! 👋 Fotoğrafa baktığımda ikinci çizginin silik de olsa belirdiğini görüyorum. Genelde bu durum gebelik belirtisi olabilir. Kesin sonuç için en sağlıklı yol bir kadın doğum uzmanına görünmek ve kan testi yaptırmak. Böylece kafandaki tüm soru işaretleri netleşir. 🥰 Unutma, annelik sabır işi, sonucu beklemek de öyle! 😉
Cevap
5Cevap
Çok erken daha test için
Daha önceki ilişkin ne zaman oldu?
Kan testi ver
Hamilesin
Yeni hamile olmussun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?