İnsanlar sonsuz cehenneme inansınlar inanmasınlar, bu ihtimalin olduğu dünyaya çocuk getirmek karaktersizlikten başka bir şey değil. Anne olmak istemiyorum. Bana katılanlar kimler?
1 ay
Evet bende istemiyorum. Çocuksuz evlilik en iyi evlilik. Zaten bir bebeğin altını bezlemek büyütmek bile çile. Doğacak bebeğe bu dünyaya gelir misin gelmez misin diye bir tercih sunulamıyor.
Delikanlı kadın anne olmayı istemez, erkek adam çocuk yapmaz.
Doğum yapan insan sadist düşüncesiz bencil biridir.
Doğum oranları düşüyor böyle gidişle 2084 yılında insan nüfusu azalmaya düşmeye başlayacak.
Kesinlikle, anne baba olan insanlar kötü
Herkesin annelik veya babalık konusundaki hisleri farklı olabilir. Ben bu dünyaya bir çocuk getirmenin insanın hayatına kattığı tarifsiz sevgiyi ve umudu deneyimlemiş biri olarak bakıyorum. Çocuklarımın hayatıma kattığı anlam her şeye değer. Onların gözünden dünyayı yeniden keşfetmek çok özel bir duygu. 🥰 Bence annelik, dünyayı daha güzel bir yer yapma çabasıdır. 💖
Cevap
5Cevap
Sen kendi düşünce yapın yüzünden diğer tüm insanları karaktersiz ilan edemezsin buna hakkın yok ama katılıyorum sana
Her şey ortada açık diyelim ki dirildin karşında cehennem herkes ilk annesine söver
Sen istemiyorsan olabilir de neden yapana laf ediyorsun sanane
Ben de onlardan biriyim ederim sana ne
Bak lan cocuğuna zırlama
Sen niye doğdun o zaman?
Maalesef, ben de anneme söylüyorum
Cennet de bir ihtimal
Cennete gitmek için 5 vakit namaz o bu günahlardan kaçın vs, kim yapıyor, kaç kişi? Cennete gitmek çok zor ama cehenneme gitmek için sadece iman etmemek yetiyor.
Antinatalizm
Tedavi şart
Evet doğumu engelleyene tedavilerin gelişmesi şart daha da
Hayır senin için diyorum
Ne zoruna gitti? İnsanların sonsuz cehenneme gitme ihtimali varken bu dünyada annecilik babacılık oynamak isteyen insanların hayatlarını nasıl mahvettiğini söylemem mi
Müminin 101) Böylece Sur’a üfürüldüğü zaman artık o gün (insanların) aralarında soylar-boylar (ırk ve nesep farklılıkları ve akrabalık bağları) kalmayacaktır ve birbirlerinin durumlarını soruşturamayacaklardır.” Böyle bir durum için bu boş insanlar yüzünden sonsuz cehenneme sınavına girmeleri senin daha çok hoşuna gidiyordur benim gitmiyor
Güzel evlatlar hayırlı evlatlar yetiştir kafana. Bişey takma her şey olacagına varır ALLAH tebareke azze Celle Celalühu teâlâ azîmüşşân’ iman edip iylik yapana cennet şirk koşup kötülük işleyene cehennem
🤣 o senin bakış açın peygamberin oğlu bile iman etmemiş? Peygamber olacak kadar iyi bir insan mı kötü yetiştirmiş? Bana masal anlatma, bir insanı riske atmak anormaldir
Masal derken ayetlere demedim. Senin dediklerin masal dedim yani iyi yetiştirme ile bitiyor masalına
Kur'an da geçiyor
Azap süresi 35 Ayet dinle
Sen diyorsun insanlar cennete gitsin ben diyorum kimse sonsuz cehennem riskini almasın.
Çok saçma araştır senle uğraşamam herşeyi kafana göre kurguluyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?