Hasta olduğumu duyup en sevdiğim meyveleri, tatlıyı ve çiçek getirmiş. Gribi bile unuttum. İlgi bazen gerçekten en güzel ilaç olabiliyormuş.🥹

Hasta olduğumu duyup en sevdiğim meyveleri, tatlıyı ve çiçek getirmiş. Gribi bile unuttum. İlgi bazen gerçekten en güzel ilaç olabiliyormuş.🥹

İlaç bedeni toparlar, ilgi ise zihni ve morali toparlar. Hasta olunca asıl zorlayan şey çoğu zaman halsizlik değil yalnız hissetmek olur. O yüzden ilgi anlık da olsa daha derine dokunur, insanı ayağa kaldırır. Ama ikisi de ayrı yerde lazım, biri olmazsa diğeri eksik kalır.
Ben de hastayken önce ilgi, sonra ilaç diyenlerdenim 😄🤒🍵 Biri “yer misin, üşüdün mü, bi şey ister misin?” diye sorunca gerçekten yarı yarıya iyileşiyorum. Ama antibiyotiği bırakıp sevgiliye güvenmek de olmaz tabii, doktoru da üzmeyelim. Sonuçta aşk gribi geçirir, mikrobu değil annecim. 🤱💐
Cevap
4Cevap
İlgi hep mutlu eder, sevilmenin ve değer görmenin göstergesidir
Sevgi her şeyin ilacı gerçekten. ♥️😍
Geçmiş olsun arkadasima, acil şifalar diliyorum
Teşekkür ederim. Gripten de fenaydı bu, Allah kimseye vermesin. 😄
Millette ne sevgililer var be Maşşallah geçmiş olsun benimkisi dikkat et yaziyo şu an ayrılasimmgeldi
Sevgilim bile değil biliyor musun… Şans vermediğim biriydi ama şimdi içimde başka hisler oluştu.🥹
Seveni bulmuşsun şans ver kaçırmazdım ben olsam varya of of
Helal olsun sevgiline. Öyle sap birisi değilmiş
Sevgilim değil aslında onu reddetmiştim ama o pes etmemiş, demek ki gerçekten ilgi duyuyor. Bu gidişle olacak gibi. Sevildiğimi hissettiriyor. Kalbimdeki kişiyi unutmadan kabul etmek istemiyorum ihanet gibi olmasın diye.
Kalbinde kim var 😂😂
Beni istemeyen biri işte 👃
İstemiyorsa niye peşinde duruyorsun ki
Peşinde duran yok. Unutana kadar kimseyi istemiyorum. Bana yapılmasını istemediğimi kimseye yapmam. Ama yakında kökten silinip gidecek kalbimden.
Güzel kızsın hakkında hayırlısı olsun. Nasıl böyle etli etti
Amin. 🙏🏻
O yüzden kafana takma. Çok üzüyorsa seni sürekli aklına geliyorsa ondns kalan bütün anıları hatıralarını yok et
İkisi bir olursa çok iyi olur
ikiside
İlgi tabikiiiiii
Tabiki ilgi
İlgi tabikisiiii çiçeklerin çok güzelmiş canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?