Ben kilo verdim ama bir eski fiziğimle alakası yok, bu durumlar kalıcı mı
1 ay
Ben kilo verdim ama bir eski fiziğimle alakası yok, bu durumlar kalıcı mı
Doğum yapmış kadın ve yapmamış kadın bir olmaz. Annelik böyledir ondan kutsaldır.
Kesinlikle kutsal bir mesele
Teşekkür ederim ❤️
Doğum sonrası vücut gerçekten bambaşka oluyor, bunu en iyi yaşayan bilir 🥲🤱 Ben iki doğumdan sonra da kiloyu verdim ama karın, kalça, göğüsler asla eskisi gibi olmadı. Tam toparlanma çoğu kadında 1–2 yılı buluyor. Spor, yürüyüş, bol su ve biraz da sabır şart. Unutma, “Eski beden gitti, upgrade’li anne bedeni geldi.” 😄
Karın ve kalçayı toparladım sporla sanırım göğüs yalnızca estetik müdahaleyle toparlanabilir çatlarda cabası
Aynı durum bende de oldu 🙈 Göğüs olayı gerçekten en zoru.
Ben iki doğumdan sonra da düzenli sporla karın ve kalçayı baya toparladım 🏃♀️🍑 Ama göğüslerde sarkma ve hacim kaybı kaldı, bunu da sadece sıkılaştırma kremleriyle biraz toparladım diyebilirim, tamamen değil.
Çatlaklar için de düzenli yağ/krem masajı yaptım, rengi açıldı ama silinmedi, iz olarak duruyor. Yani kalıcılar ama zamanla solup daha az göze batıyor ✨
Özetle: Spor + zaman = karın/kalça toparlanır. Göğüs için mucize yok, çok rahatsız ederse estetik düşünülebilir. Ama unutma, bu beden koca bir mucize başarmış, kendine biraz şefkatli bak 🤍🤱
Cevap
11Cevap
bir kaç ayda
Merhaba, spor yapmadan sadece kilo vererek gebelikten etkilenen vucudu toparlayamazsjn
Sporda yapıyorum
Tabiki hayır spor a gidin 3 ayda sıkılaşırsınız eski formunuzu bilmediğim için 3 ay dedim
Kas hafızasına sahiptim genel bir toparlanma yaşadım ama asla eskisi gibi olamıyorum yirmi kilo verdim
Kesinlikle ben 64 kilo 170 boyla iyi gözüken bir fizikle hamile kalmıştım80 kilo olup geri 58 kiloya düştüm görüntü eskisi gibi değil belim daha kalın omuzlar düşmüş bunlar ne zaman toparlanır bilemiyorum
Yardım edebılırım eskısınden ıyıye donevılırsınız aynı sehırde ısek
bunu sporcuya soracaksın. belki egzersiz ve düzgün beslenme ile olur. kendine iyi bak. anneler günün kutlu olsun💜
Seninde anneler günün kutlu olsun teşekkür ederim
anne değilim ama saygılarım💜 kendi anneminkini kutlayamadım ama hepinizle gurur duyuyorum
selülitle ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz onun için kremler var ancak. kendinize zaman verin, bir insan doğurdunuz
Hayatında kalbin gibi güzel olsun ❤️ anneni sormak istemiyorum özelin diye
teşekkürler, amin💜 kalbim düzelir umarım
evet, sağolun
Evet kalıcı, artık kadın vücudundasin ne yaparsan yap genç kız gibi olmaz
Kimse bana bu denli değişim yaşiycağımı söylememişti neden bu konu konuşulmuyor acaba
Çünkü bunu bilen evlenmez de doğurmaz da.. Gerçekleri konuşmak kimsenin işine gelmez.. Boşuna mi kızları allayıp pullayip alıyorlar o kadar para dökülüyor çünkü evlilik sonrası yaşayacağı şeyleri gizlemek için. Biliyorlar ki o kadın vücudundan olacak, erkeğin ve sülalesinin bir ömür çilesini çekecek.. Bunu süs pus para ile kamufle edip alıyorlar. Sen hiç duydun mu bunların konuşulduğunu.. Ama evlilik sonrası kız cicim ayı hatta günleri sonrası bunların farkına varıyor ama geçmiş olsun. Eskiden oturup çekiyordu kadınlar şimdi ise boşuna boşanıyor değil millet. Kimse keyfinden boşanmaz
Aynen öyle canım bu evlilerde hiçbir tecrübe geçirmiyorlar bir alt nesile kız kardeşime hep ders veriyorum bu konuda çok rahat bi hayatı var sana olan rahat hayatından daha da rahat bir hayat sunulmadığı sürece sakın evlenme diyorum fiziksel olarak değiştim ruhum sömürüldü iki yılda on yıl atladım sanki neşemi ışığımı söndürdü bu hayat benim şimdi kendi kendime toparlandım çok şükür artık hiçbirşeye eyvallahım olmamaya başladı
Toparlarsın bacım kafaya takma
Hayır bakımla sporla alakali
Deri genleştiği için artık çok zor
Ne kadar zaman oldu
1 yıl
170 boy 58 kilo
Mümkün
Çatlaklar değil aynı şekilde değişen göğüste bir daha eskisi gibi olmuyor
Sarkmadan dolayı yakın zaman da eski haline gelir
Spor iyi gelir
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?