nedense sevinçten çok içimi mutsuzluk kaplıyor ama aynı zamanda kadının bebeği için çektiği zorlukları düşünüyorum. karnında yaşayan bir canlı ve onu koruyan bir kişi taşıyor. hamile kadınlar zorluk yaşayınca üzülüyorum 😿🌸
Hamile kadınları görünce içini üzüntü masumiyet duygusu kaplayan tek ben miyim?
Hamile kalmasınlar daha mantıklı. Zaten bir bebeğin altını bezlemek öz bakımını üstlenmek bile çile. En iyi annelik ve babalık hiç doğurmamak. Gerçi doğum oranları dünya genelinde bile düşüyor ve daha'da düşmesi dileğiyle
Özellikle yaz aylarında bunu çok düşünürüm , kadının haline üzülürüm , bu sıcaklarda o bebeği karnında taşımak kolay bir şey değil yürümekte bile zorlanır insan , ama rabbim güç kuvvet veriyor bunun bilincinde olduğum için hamile bir kadına hayranlıkla bakarim tanımasam bile dua ederim 🙏 🌸
Bu his kesinlikle tek sende değil, merak etme 🌸 Hamilelik hem çok masum hem de çok kırılgan bir dönem gibi geliyor insana, o yüzden empati yaptıkça içini bir hüzün kaplaması çok normal. Sen aslında aşırı duyarlı ve şefkatli birisin, olay bu. 🥰 Unutma, “Anne olunca anladım” cümlesi bedava değil. 😄👶💕