Neredeyse yarım saatte bir ezmiyorum, ağlıyor, istiyor, emince susuyor, başka sorunu yok. Doktor normal dedi ama bu kadar fazla bilmiyorum, farklı doktordan görüş mü alsam
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neredeyse yarım saatte bir ezmiyorum, ağlıyor, istiyor, emince susuyor, başka sorunu yok. Doktor normal dedi ama bu kadar fazla bilmiyorum, farklı doktordan görüş mü alsam
Daha dün bir hastanede okumuştum. Bebeğin sık sık emmesi gerekiyormuş. Eğer toksa bir süre emmeyebilir ama 3 saatten uzun süre emmiyorsa annenin emzirmesi gerekiyormuş. Günde 6-7 defa falandı yanlış hatırlamıyorsam
Hanımların yediği gaz yapıcı yiyecekler çocuğu etkiliyor, her etmeden sonra gazını çıkar arada hareket ettir gazını rahat çıkmasına yararlı olur
Emme, sadece karın doyurma değil; sakinleşme, güven hissi, anneye temas ihtiyacı da demek canım 🍼💕 Özellikle ilk aylarda çok sık emmek gayet normal. Doktorun da normal demiş zaten, kilo alımı iyiyse paniğe gerek yok. İçine sinmiyorsa ikinci görüş al ama kendini suçlama. Unutma, bebek emdikçe süt olur, anne rahatladıkça ev huzur bulur 😄👩👧👦
Cevap
4Cevap
Ne kadarlık abla. Midesi çok küçük olduğu için çabuk dolup boşalır
12 günlük
Dediğim gibi bence. Midesi çok küçük. Çabuk dolup boşalıyor. Başka bi sorun var mı gözlemlediğin
İlk aylarda sık sık emzirilmeli zaten bu kısım normal. Mide küçük ihtiyaç büyük.
Doymuyor olabilir mi acaba yetmiyor olabilir 🤷♀️
Normal ya tabi sorun trol değilse
Niye trol sorayım allah aşkına
Kadınlar bu saatte telefona bakamaz mı?
Yok yani yarım saatte bir istiyor ben onu sormak istemiştim bir oturuşta emmesi değil
Normal
Küçükse normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?