6 buçuk aylık bebek anne devam sütünü yemeyi bıraktı. Sma, aptalim, hipp, bebelac hepsini denedik bir türlü yemiyor içmiyor 7-10 saat aç kalıyor ama biberonu eliyle itiyor , kaşıkla vermeyi deniyor istemiyor. Ne yaptıysa bir çare olmadı. Basına gelen var mi sorunu nasıl çözdünüz.
Güncellemeler:
4 ay
Onları yiyor hocam ama iste malum mama da çok fazla vitamin var onu da günde 400 -700 ml arası içmesi gerekiyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31KOnuyla alakasız bisey sormak istiyorum
@soranhoca sor
Dada demissin cocuga mı dedin
Denemissiniz. O zaman mama vermeyjn normal yemeklerden mama yapin sevdigi bir sey cikar
Ac kalmasindan iyidir
Evet onu da denedik içmiyor, şimdiki aldığımız devam sütü hipp biraz ekşi tadı var belki o yüzden olabilir mi bilemedik
Ben de yemiyorum diye mama falan annem bana zorla kasikla yedirmis farkli farkli yiyecekler. Deneyin normal yiyeceklerden bence
Yemeklerden mama yapmak en mantıklısı sanıyorum dediğiniz gibi
Evet kız çocukları acayip huylu o yüzden olabilir birde mama seçiyor bilemedik
Aynen yemeklerden mama yapin mutlaka sevdigi bir sey cikacaktir. Olmadi klasik cici bebeyi sicak sut ile mama gibi yapin bal falan belki eklemek istersiniz. Bence sever
1 yaşına kadar bal vermek çocuklarda yasakmış ama bakalım artık ne yapacağız
Balsiz yapin sut ve cici bebe
Şimdi deneyelim bakalım sonuç ne olacak, sizinle paylaşacağım. Teşekkür ediyorum
Rica ederim. Bebekleri cok severim de. Umarim rahat olur. Bir de bebekler icin bitki caylari var. Onlari kullanabilirsiniz icirmek icin bazen
Çok teşekkür ederim hepsini dikkate alacağım umarım her şey gönlünce olur :)
Gazli bi bebektir belki hani o yuzden cok yemek istemiyo da olabilir. Merdiven inip cikarken gazini kolay cikarir oyleyse eger:)))
Gazlı olmaz mi ya kendi küçük ama Gazi büyük:))
Ayni benim bebekligim allah kolaylik versin hahahhaa. Babam seni bogasim gelirdi diyor jsjdjdjs
Burcun da Koç de de düşüp bayılalım 😃
Yok burcum ikizler hdhdh
Oradan yırttık desene :)) ikizler iyidir ama benden demesi
Ikizlere iyi diyen birini buldum ya gozum acik olmem hshdhsh
Bir kaç arkadaşım var ikizler çok iyi anlaşırım ya da ben ılımlı davrandığım için mi şimdi bilemedim 🤷🏻♀️
Maalesef anne sütü kesildi diyebilirim 4-5 aydan sonra anne sütü veremiyoruz. Mecbur bu gibi yapay işlere başvurmak zorundayız :(
Mama falan kabul etmiyorsa yediklerinizden tattırın hafiften. Ama tuzlu olmasın
Onları yiyor ama hocam günde 400-700 arası devam sütü alması gerekiyormuş