şu an 7 aylık olduk ve hala biberon sevmiyor sadece tabak maması ve emziriyorum yardımcı olursanız sevinirim çünki su içmiyor çay içmiyor
Bebeğim biberonda mama yemiyor?

Merhaba, emen bir bebek biberona çabuk alışır, ancak reddediyorsa biberonu, kaşıkla ağzına su vermelisiniz, biberon kullanmıyor diye susuz birakmiyorsunuzdur umarım
Ek gıdaya yeni başladığımız için şuanlık suya ihtiyacı yok çünki bir öğün tabak maması yiyor geceleri verirsem biberonla ozaaman suyuda vereceğim fakat ikisinide kabul etmiyor
6. Aydan sonra suya ihtiyaç duyar bebekler, anne sütü daha once bu ihtiyacını büyük ölçüde tolore eder, ancak bebekler inat etmeye gelmez, ona zorla bir şey tutturmak isterseniz bunu kesinlikle reddeder. Ayrıca emzirmek konusunda da problem yasatabilir sana
Biberonu reddetmesi normal su vermeyi farklı yollarla deneyin suyu ihmal etmeyin birde çocuğa neden çay yemeğin yanında doğal meyve suları yapabilirsiniz ama alerjisi olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir
Cevap
2Cevap
Benimde çocuğum sevmiyordu ben onu çay bardağı ile su verdim ufak ufak alistirip icirdim emzik vermemeye falan mı çalıştın küçükken
bardak mantıklı geldi deneyeceğim emzik hala kullanıyor
Ya biz emzik vermedik alismasin dite sinra pisman olduk ama bardakla iş çözüldü ne maması veriyorsun ki emzirme varsa
Bu arada aşağıda tavsiye vereceğim diye yazan arkadaş erkek heryerde görüyorum onu
Gece uyumadan önce irmik süt ve muz karıştırıp sıvı halinde biberonla vermek istiyorum tok uyusun diye fakat almıyor. gecede 3-4 defa uyanıyor bende uyumasını istiyorum.
Aşağdaki arkadaşa yazmadım zaten yazan burdan yazsın
Belki sevmiyor neden zorluyorsun ki? Gece uyanma sebebi meme istemesi muhtemelen bebek bu elbette uyanicak :) eşine ver bebeği o uyutsun yardım etmiyor mu sana
Eşim ağır işte çalıştığı için uyandırmaya kıyamıyorum geceleri
Farkındayım gece kokumu ve süt istemesi gayet normal fakat bende biraz uyumak istiyorum🙂günün yorgunluğundan
Wow eşine kiyamiyor ne aşklar var bizimki utanmasa tekmeyle uyandiracak
😂 ne güldüm
Eşinde yorgunluktan öyledir sana karşı yoksa seviyordur
Bana bayılır bildiğin gibi değil 😃
Birde bana sor ah ahh usandım
Çocuğunun annesidir öyle söyleme
yardımcı ederim yerine geldin. d bende anneyim bende bunları yasadım
peki nasıl bir yol buldunuz su içmesi için
Biberonun tadi veya kokusu kötüdür
E emziriyorsan gerek var mı kii
geceleri tok uyuması için evet yoksa her saat başı uyanıyor aç diye
Sütün mü yetmiyor o zaman 🤔