8 yaşındaki oğlum babasını intiharla kaybettikten sonra çok değişti, sürekli cebimi karıştırıp kardeşleriyle kavga ediyor, ne yapmalıyım?

Merhabalar, arkadaş, sekiz yaşında bir oğlum var. Dört sene önce babasını kaybettik, intihar ederek öldü. Oğlum neredeyse bir senedir ceplerimi karıştırıyor, sürekli kardeşleriyle kavga ediyor, sürekli tersliyor, sürekli aldığım şeyleri, abur cuburları gizli gizli yiyip dolaba saklıyor. Çantamdaki, cebimdeki her şeyi kurcalıyor, yiyor. Ben çok üzülüyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum, neden böyle yaptığını hiç bilmiyorum. Baba tarafını çok seviyor, acaba oraya gitmek için mi böyle yapıyor bilmiyorum. Her istediği şeyi yapıyorum, her istediğini alıyorum, her istediği yere de götürüyorum, elimden gelenin fazlasıyla tek başıma mücadele ediyorum ama yetemiyorum galiba. Bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum, çok seviyorum onu ama böyle yapması çok üzüyor. Yarın öbür gün daha da kötü şeyler yapmasından korkuyorum.

8 yaşındaki oğlum babasını intiharla kaybettikten sonra çok değişti, sürekli cebimi karıştırıp kardeşleriyle kavga ediyor, ne yapmalıyım?