Babam dün intihar etti? ailemiz paramparça oldu, ne yapmalıyım?

dün gece saat 3 civarlarında babam odama geldi ağlayarak,
''yetiş'' dedi, sıçrayarak kalktım yataktan ''noldu'' dedim,
''zehir içtim'' dedi, yere yığıldı. annem o gece mesaiye kalmıştı, aradım hemen ''anne sakin ol öncelikle, babam zehir içmiş, durumu çok kötü değil merak etme... yavaş yavaş gel'' dedim, daha sonra da ambulansı aradım.. görevliler bizi karşılamaya gelin dedi, gittim onları karşılamaya o panikle terlikleri bile farklı farklı giymişim. geldik eve, babam hala baygındı.
babamı götürdüler, yoğun bakımda şu an. ''hayati tehlikesi var'' dedi doktor. babamla yaklaşık 1 yıldır aramız felaket kötü.
annemi aldattı, aldattığı yetmezmiş gibi, bir de o kadın için 60.000 tl kadar kredi çekti bankadan. kadın da dolandırıcının teki çıktı, dolandırdı gitti babamı. o da sanırım bunun ağırlığıyla eziliyor. intihara kadar sürüklediğine göre...
hazmediyorum gerçekten, ailemize olanları hazmediyorum.
sadece 30tl kitap parası istediğimde vermeyip bir de üstüne azar işitmiştim ben.
elin kadınları için bankalara dünya kadar borcu olması...
çok mu vicdansız yaklaşıyorum arkadaşlar? gerçekten ama gerçekten bugün mesela hiçbir şey olmamış gibi davrandım. sanki gece babamı o şekilde gören ben değildim. kalktım sabah, gittim çay koydum kahvaltı yaptım. neşeli neşeli arkadaşlarımla buluştum.
çok mu bencilce davranıyorum? yoksa gerçekten babama müstahak mı bunlar?
lütfen yardım etsin birileri bana, ben de bu yaşta bu kadar fazla acı çekmekten yoruldum.
Babam dün intihar etti? ailemiz paramparça oldu, ne yapmalıyım?