Sevgilimin babası iki gün önce intihar etti. Çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum?

Sevgilim daha yeni 20 yaşına gird, Ben 22 yaşındayım. Gurbetçiyiz bu arada Hollanda da yaşıyoruz. Türkçem için kusura bakmayın. Ailevi probşemleri vardı birsürü ve depresyona girmişti bunun yüzünden. Annesi babası boşanıcaktı makheme tarihine az kalmıştı, babası kendini asmış… intihar etmiş.. günlerdir güçlü olmaya calışıyorum ama ona çok acıyorum. Babasıyla hiç tanışmadım ama duyduğum gündem beridir hergün ağlıyorum. Hastalıktanda değil bu şekilde acı cekerek olması kızı çok üzüyo. Olayın etkisindem dolayı düzgün düşünemiyorum. Kız daha en son travmatik bir şey yaşadı. Kendi kardeşi ona uykusunda dokundu. Bu olayıda paylaşmıştım daha önce bu uygulamada. Profilimden okuabilirsiniz. Onu annesine anlatacaktı. Ama şu an bu olaylardan sonra kendisinde ne anlatacak hal, annesinde bu olayı ne duyacak hal kaldı tabikide. Ben susuyorum yaşadıkları benide çok üzüyo çok etkiliyo. Destek olmaya çalışıyorum ama her şey birbirine karıştı….
Sevgilimin babası iki gün önce intihar etti. Çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum?