5 yıllık evliyim ve 2. çocuğuma hamileyim. Eşimle severek evlendik fakat ben sevildiğimi sayıldığımı düşünmüyorum hissetmiyorum yani. En ufak sorunları bile büyütüyor ve beni bu ilişkiden evlilikten soğutmaya başladı. Gönül almaz sorumluluklarını bir lütufmuş gibi yansıtıyor yani bunlar gibi neler neler. Aramızda sevgiye dair bir şeyler kalmadığını hissediyorum. Ben bu adam aklı başına gelsin istiyorum neyi kaybettiğini anlasın istiyorum. Gencim ve güzelim böyle saçma sapan bir evlilik için evlenmedim. Beni sürekli ailemin yanlışlarını benim yüzüme vuruyor her zaman aynısını yapıyor hamileyim bana evden s… git diyor. Yani şiddeti yok ama psikolojik olarak yapıyor yapacağını. Kendi kendine dolduruyor ve yok yere evde huzursuzluk çıkarıyor. Ben ona odaklanmadan kendimce nasıl bir yol izleyebilirim bir sürtsün o burnu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 576 cevap paylaştı.
5 ayŞu an anlattığın şey basit bir “evlilik sorunu” değil, duygusal olarak yıpratıcı bir ilişki. Özellikle hamileyken “evden git” gibi sözler ciddi kırıcı ve sınır aşımı.
Onu değiştirmeye odaklandıkça daha çok yorulursun. En sağlıklısı kontrol edebildiğin şeye dönmek: kendi sınırların, güvenliğin ve ruh halin. Net şekilde “bu şekilde konuşulunca devam edemem” demek bir sınırdır, tehdit değil. Ama tekrar ediyorsa bunu yalnız taşımamak gerekir, aile desteği ya da bir uzmandan yardım almak önemli.
Kendinin en iyi versiyonu, önce kendini koruyabildiğin yerde başlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 aySöyle ona. Anlamıyorsa boşan. Boşanmak istemiyorsan ona eskisi gibi yüz verme. Yemeğini pişirme her zaman yahut soğuk ver. Sofraya özenme. Vaktini daha çok kendine ayır. Ama bu gibi şeyleri yaptığında daha beter olmayacak mı? Olur yüksek ihtimalle.
014 Yorumla
Soran5 ayBoşanmaya yanaşmaz çünkü benim gibisini birdaha bulamaz yani ego için demiyorum gerçekten ama eşime göre ben gerçekten daha güzelim alımlı bakımlıyım bunu insanlar da görüyor bence biraz bunun eksikliğini yaşıyor ve anlamsız bi özgüven problemi de geliyor ardından
- 5 ay
Öyleyse al karşına, güzel güzel konuş. Sonuçta eşin o senin. İki çift laf konuşabilmeniz lazım. Olmuyorsa da seni kaybetme korkusunu hatırlat ona biraz. Nasıl yapacağını sen bilirsin. Sonuçta onu tanıyan sensin.
- 5 ay
Ha eğer tüm bunlara rağmen para etmezse sen zaten boşanma davası açtıktan sonra hâkim sizi boşatır herhalde. Onun istememesi önemli değil.
Soran5 ayKonuşamıyoruz ki yani şöyle söyliyim o isterse çok güzel ılımlı konuşuyor aksi taktirde kavga gürültü az önce kız arkadaşımla mesajlaşıyordum kiminle mesajlaştın kim o deyip duruyor evden s.. git demeden önce düşünecektin benim mesajlarımın kime gelip gittiğini dedim kendini savunmaya başladı. Evden s git dedirttiğim için benmişim suçlu
- 5 ay
Yani o her ne söylerse her koşulda haklı mı? Senden büyük Allah var ya, kulsan kulluğunu bil de. Merak etmesi güzel. Yüz vermeyeceksin. Seni cepte bilmesin vesselam. Bu işin çözümü bu gibi duruyor.
Soran5 ayHak hukuk kul bunları bilmez o. Neler neler diyorum yapma etme ben hamile insanım iyi gelmez diye karnımda çocuğu varken 3 yaşında kızımın önünde beni boş ver etti bu adam mı Allah var kulluğunu bil deyince yola gelecek. Şeytana uymak istemiyorum şart olsun istemiyorum ama artık bıktım kendini bişi sanmasından
- 5 ay
Şimdiye kadar her dediğini yaptıysan bu zenginliğini kıymetini bilemeyen biri olabilir. "beni boş ver etti" kısmı muhtemelen sansür olduğu için ne dediğini anlamadım ama bunları buradan yazma zaten. Hiçbir şey para etmiyorsa mecburen o kaybetme korkusunu yaşamalı. Böyle böyle yola getirmen lazım. Yola geldikten sonra da kaybetme korkusu devam etmeli. Yoksa yine başa sarabilir.
Soran5 ayS! ktrgt dedi işte bana ya ben ne istiyorum biliyor musun böyle ayaklarıma kapansın yalvarsın istiyorum. Bana böyle vicdansızlık yapıyor benim babamın kötü günlerde yaptıklarını yüzüme vuruyor ya böyle bana muhtaç olsun istiyorum. Sevemiyorum artık içimden gelmiyor çünkü yüzüme gülse artık sahte gelşyor
Soran5 ay6.5 aylık hamileyim ne eve çağırdığı insanlara karşı mahcup ettim temizliğinden yemeğinden ailesine olan saygımdan maddi manevi hiçbir zaman onu zorlamadım. Asla ona sen şunda kötüsün demedim ama yaranamıyorum olmuyor değer bilmiyor sürekli ben bu kadar anlayışlı olup neden gün sonunda anlayışsız insan oluyorum bilmiyorum
- 5 ay
Çünkü kendinden çok fazla ödün vermişsin. Artık ne yapsam bu otomatik hizmetkâr olmuş fikri karşı tarafa yerleşmiş. İstediğin şeyi söyleyin. Sana ne lazım olduğunu da burada öğrendin. Bu durumda bu ikisini birleştirince artık ne yapacağını biliyor musun?
Soran5 ayBilmiyorum kafam o kadar dolu ki oturup sabaha kadar ağlamak istiyorum
- 5 ay
Yapabileceğim bir şey var mı?
Soran5 ayValla şunu sorman bile bunu duymak bile beni mutlu etti canının sağlığı teşekkür ederim. 🙏
- 5 ay
Rica ederim. Dua ediyorsundur muhtemelen. Devam et. Dediklerimi de unutma. Evlilik zulüm oluyorsa boşanmak gerek. Değilse saygıyı, sevgiyi hatırlatmak maksadıysa belli mesafelere geri çekilmek gerek. Kendini ve evladını düşün. Sabret ama köleleşme. Rabb'im seni mutmain kılsın her durumda.
5 ayKalbinde Merhamet olmayan yaratıklara kendinize koca diye alıyorsunuz Sonra da gelip ağlıyorsunuz evlenmeden önce sen bunun kalbinde Merhamet var mı diye hiç bakmadın mı hatun
03 Yorumla
Soran5 ayEvlenmeden önce mükemmeldi hepsi bir insana sahip olana kadar evlenmeden önce aşka inancım vardı meğer öyle bir şey yokmuş
- 5 ay
Hatun ben Merhamet diyorum sen aşk diyorsun Ben kalbine merhamet var mıydı yok muydu baktın mı diyorum sen zil zurna aşıktım diyorsun sokmuşum aşkına aşkın ömrü iki günlük üçüncü günden itibaren akıl başlar Merhamet başlar inanç başlar
Soran5 ayİşte aşkın gözü kör merhameti yokmuş ben var zannediyordum
Madem hamilesin, aranızı bozmayacak bi yalan at git babanın evinde kal bi müddet. O da evde kalsın biraz sürtsün, iletişimi kesme ama yokluğun belli olsun.
02 Yorumla
Soran5 ayÇocuğumun kendi evinde odasında bi düzsni var ben düzenim bozulmasın diye zaten sabrediyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Hamilelik hormonları + ilgisizlik + saygısızlık, bir araya gelince insanın ruhu daralıyor, seni çok iyi anlıyorum 👩👧👦💔
Önce şunu netleştir; sen değerli olduğun için evlisin, evli olduğun için değerli değilsin. Eşinden bağımsız olarak kendi hayatına küçük mutluluk odakları koymaya başla; kısa yürüyüşler, günlük tutma, online terapi imkânı varsa onu düşün. Ailenden veya güvendiğin bir arkadaştan destek iste, bu yük tek başına taşınmaz.
Eşinle tartışma anında değil, sakin bir zamanda tek cümlelik net sınırlar koy: “Hamileyim, evden git demen saygısızlık, bir daha söylersen buna göre ciddi kararlar alırım.” Bu cümleyi bir kere söyle, sonra peşinde dolaşma.
O “burnu sürtme” kısmı için; en çok kendi hayatına yatırım yaptığında sürtülür. Kendine bakman, duygularını toparlaman, ekonomik olarak mümkünse ufak da olsa elini güçlendirmen, sosyal çevreni canlı tutman onu da gerçeklerle yüzleştirir. Unutma, güçlü kadın bağıran değil, kapıyı gerektiğinde sakince kapatabileceğini bilendir 😉🍼00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 373 cevap paylaştı.
5 ayEn çok ilgiye ve şefkate ihtiyaç duyduğun dönemdesin ancak sana olumsuz bir şey dediği zaman asla söz söyleme Sessizliğinle cevap vermiş olursun. Olay büyümez. Cidden çok sığır erkek var ya dikkatim dağıldı sinir oldum
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 767 cevap paylaştı.
4 ayKendine bak, bakımlı ol, onunla asla kavga etme, ilgini dışarıya ve çocuğuna ver, onu yoksay adam yerine koyma ç. 3 çeşit yemek yapıyorsan 2 çeşit yap, hayatına kolaylık sağlama
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 ayEvli biriyim seni sevmeyen adam inşallah evlatlarını sever. Onlarda sorumsuz ise vay haline
02 Yorumla
Soran5 ayBence o kendini bile sevmiyor. Zaten kendini sevmediği için de böyle saldırgan biri, eve yine bakar eksik etmemeye çalışır hani evine bakar ama bunu devamlı dile getirir benim gibisi yoktur evine bağlı her şeyi alan eksik etmeyen. Ben de dört dörtlük insanım ama bunu sürekli dile getirmem yani onun alkol sigara almaması lütuf da benim değil sanki. Sürekli aynı şeyleri söylüyor ya sıkıldım artık soğuttu kendinden
- 5 ay
Vay arkadaş her şeyi burnundan getiren bir adam desene
Gizli Üye(36-45)5 ayBen de hemen hemen erkek olarak senin yaşadıklarını yaşadım aileler müdahale oluyordu ve anlaşamıyorduk her küçük şeyde bile büyük kavgalar çıkıyordu ben boşandım sevilmediğimi anladığım an her şeyi bitirdim sana bir şey demiyorum ama süründür biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayElindekinin hakkını veren birini bulursan köpeğin olur. Neler kaybettiğini o zaman anlar.
Benim iş arkadaşım senin gibiydi ve çok güzel intikam aldık. O günden sonra yatağa sokmayıp odada koltukta yatırıyordu.
00 Yorumla
5 ayKendi kendine değer verme ve özgüvenini artırma yolları araştır. Kendi hobilerini veya ilgi alanlarını keşfetmeye vakit ayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBy şekildeyse boşanmak en güzeli
Kendine saygını kaybetme
Boş bir tip ve bu kişiden eş olmaz
Kendisi mutlu değil seni nasıl mutlu edecek
06 Yorumla
Soran5 ayÇocuklar için zaten idare ediyorum şimdi doğum vs olacak ben nasıl kendime odaklanabilirim ki mesela bu adam beni boşamaz hayatta
Cevap sahibi5 ayTmmda bu şekilde hem psikolojin bozulacak hemde sonrasındada mutlu olamayacsksın
Kendini harap etme yani
Bu arada bende boşandım
Cevap sahibi5 ayDerdi çeken bilir
Güzelce söylersin anlaşarak boşanma olur
Olmazsa çekişmeli olur 3. yü hakim takdir yetkisi kulanır o boşar
Soran5 ayYahu boşansam o değil 2 çocukla yani
Cevap sahibi5 ayÇocuklar var diye boşanmak istemiyorsan ömür boyu acı çekersin
Cevap sahibi5 ayYani sen daha iyi bilirsin her şey gönlünce olsun.
Bir ömür nasıl geçireceksin Sevmediğin soğuduğun bir insanla
Gizli Üye(30-35)5 ayEşin ailenle olan sorunları sana yansıtması çok yanlış. Hamilelikte bari böyle davranmamalı
023 Yorumla
Soran5 ayİşte ben de buna anlam veremiyorum şükreden o kadar fazla şey varken neden sürekli pürüz çıkıyor. Aynı cümleyi ona kurunca o hep haline şükreden oluyor ben suçlu oluyorum. Bu evde kadın ben miyim o mu anlamıyorum
Cevap sahibi5 ayEşinden daha iyi olduğunu söylemişsin fizlksel olarak. Diğer konularda nasılsınız peki? Yaş meslek kazanç gibi?
Soran5 ayEv hanımıyım o esnaf benden 4 yaş büyük 31 yaşında
Cevap sahibi5 ayAranızdaki tam bir aşk evliliğide olmadı anlaşılan. Hamilelikte sen uzaklaştın mı eşinden? Niye şimdi dahada kötü oldunuz?
Soran5 aySeverek evlendik. Uzaklaşmadım yani normal olmaya çalıştım her zaman
Cevap sahibi5 ayBazı kadınlar hamileyken eşinden uzaklaşabiliyor. Ne zamadır aranız kötü sence
Soran5 ayBunun zamanı yok ki o kavga etmek istiyor bazen haftanın 2 günü kavga eder bazen 2 ayın herhangi günü. Ben ona hiçbir zaman kadınlığımdan mahrum etmedim istediğini de aldı zaten bu davranışlarına göre de uzaklaşmam için hamile olmama gerek yok beni evden boş ver etmesi yeterli sebep
Cevap sahibi5 ayKalbini kırması evden kovması cidden kabul edilemez. Kadın erkek ilişkisi maalesef hemen her evlilikte belli bir yıl sonra sizinkisi gibi oluyor
Soran5 ayYahu benim 3 yaşında çocuğum var ben çocuğum kavgalı aile ortamını kavgayı gürültüyü nornalleştirmesin diye kendimden devamlı ödün verdim bu soğuk havada evden çıktım gittim beni aramadı sormadı karnımda çocuğu var bir elimde evladım var
Cevap sahibi5 ayEşinin hayatında başkası olabilir mi? Veya sana ilgisi azalmış olabilir mi
Soran5 ayVarsa da umarım mutlu olurlar boşar beni de rahat bırakır. Bence zaten beni sevmiyor seven insan böyle mi yapar
Cevap sahibi5 ayÜzüldüm durumuna. Bide hamilesin. Bunların hiçbirini haketmiyorsun
Soran5 ayBenim ona verdiğim değeri hiçbir zaman bana vermedi beni zerre kadar hak etmiyor. Ben kadınım ben naif insanım benim hamurum bu çünkü biraz tatlı dil güler yüz göstersene benimle tek sohbeti şuraya bu kadar para yatırdım şu an bu kadar harcandı her şey parayla oluyor biliyorsun değil mi diyor ben kaç yaşında insanım g@tümü verip almıyorum sonuçta benimle güzel sohbet etmiyor ancak böyle şeyler konuşuyor
Cevap sahibi5 aySürekli para muhabbeti sıkıcı gerçekten. Sende ona kadınlığını gençliğini vermişsin. 2 çocuk veriyorsun. Ne kadar zamandır ona karşı böyle hissediyorsun
Soran5 ayUzun zamandır iyi olunca idare ediyorum hadi mükemmel insan yok idare et herkesin bi huyu var diyorum ama en ufak olayda ben de buz gibi oluyorum
Cevap sahibi5 ayKeşke 2. Çocuğa hamile kalmasaydım diyomusun
Soran5 ayDemedim çünkü benim bilinçli olmam için çocuklarıma bi yol olmam için bi şans bu. Oldu içimde hissediyorum yani onu nasıl olmasaymış diyeceğim ki
Cevap sahibi5 ayAnnelik duygusu çok daha farklı tabiki. Erkekler o canlıyı sizin gibi hissedemiyor
Cevap sahibi5 ayKaç senedir KS desin
Soran5 ayKızıma hamileyken açtım soru için gebelik işte haftası vs
Cevap sahibi5 aySon hamileliğnde yani
Soran5 ayHayır ilk hamileliğimde
Cevap sahibi5 aySanalda olsa dertleşmek iyi geliyor dimş
Gizli Üye(30-35)5 ayTabi bana anlatırsan biraz daha sana bu konuda fikirler vermek isterim. Bir erkeğin burnu nasıl sürter iyi bilirim
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBoş konuşmadığımı anlayacaksın
Gizli Üye(25-29)5 ayBir süre soğuk yap o yeter ya. Eşini kaybedecdm şeyler yapma bence
02 Yorumla
Soran5 ayZaten soğudum bilerek soğuk değilim, içimden gelmiyor artık ben kendimi nasıl motive edeyim
Cevap sahibi5 ayBiraz uzak dur soğuk yap k zaman
Düzelmez. Ya kabullenip devam edeceksin ya da ayrılacaksın. Düzelecek diye düşünme düzelmiyorlar.
16 Yorumla
Soran5 ayDüzelmesine hiç ümidim kalmadı zaten ben kendime odaklandım ve kendime bakmak istiyorum bundan sonra. O benim için aynı evde yaşayan çocuklarımın babası
Soran5 ayBoşanmaya yanaşmıyor çünkü benim gibi onu kimse idare edemez kendi de çok iyi biliyor
Soran5 ayAhhh ah işe yarasa varya yapacak çok insan varda bunlar ancak bahane buldukları bizleri kaybedip, deccal insanları hayatlarına sokunca anlarlar
5 ayCinsellik isteyince tıpış tıpış geliyor di mi? Koynuna girme kendisi yola gelir zaten
023 Yorumla
Soran5 ayİstemiyorum zaten evet o zaman geliyor, koynuna girmesem ne olacak zorluyor
- 5 ay
Ne kadar zorlasa da girmiceksin
- 5 ay
Tiksindiği şeyler illaki vardır... tüy vs ne bilim senin eşin sen daha iyi bilirsin
Soran5 ayHiçbir şeyi bahane etmiyor canı isteyince
- 5 ay
O kadar mı iğrençleşiyor
Soran5 ayYahu zaten temizim yani onun iğreneceği bir şey olmuyor titiz insanım kendime bakarım onun canına minnet
- 5 ay
Tamam bakma o zaman
Soran5 ayOnun için yapmıyorum ki ben böyleyim yani
- 5 ay
Onu ilgilendiren yerlere bakla
Soran5 ayCinsellik çözüm değil benim onun içine kurt düşürmem lazım bu kadına ne oldu demeli
- 5 ay
Senin dediğine göre sen adamla konuşmazsan da adamın umrumda değil
Soran5 ayAz önce kız arkadaşımla mesajlaştım bilerek sesi de açtım kudurdu ama kiminle konuşuyorsun bu saatte diye
- 5 ay
Eee sonra ne oldu
Soran5 ayEvden boş ver etmeden önce düşünecektin benim kiminle mesajlaştığımı, hadi ordan ettiğin insanın kiminle konuştuğundan sanane dedim. Ettirmeseydin sen söylettin ben neler düşünüyorum sen şöylesin böylesin demelere başladı keyfim yerinde bozma daha fazla dedim döndüm yattım
- 5 ay
Eeeee sonra ne yaptı
Soran5 ayKendi kendine konuştu beni kışkırttın sen oyuncusun iyi bilirsin oyunları dedi cevap vermedim yoksa yine kavga edeceğiz çocuk uyuyor yan odada yine bağırmaya başladı. Sana yaptığım yapacağım her şey müstahak dedim kendi kendine söylendi sustu
- 5 ay
Bence sizin evliliğiniz bitmiş
Soran5 aySevmiyor beni evlenmek için evlendi işte aile kurduk mu kurduk
- 5 ay
İkinci çocuğu neden yaptın o zaman :)) diye sorarlar adama
Soran5 ayÇünkü o süre zarfında uzunca zaman melek gibiydi
- 5 ay
Her şey istedigini alana kadar
Soran5 ayBen çok safım ya iyi olalım istiyorum ama olmuyor
- 5 ay
Çocukların için sabredebiliyorsan sabretmelisin
Neden boyle bir durumda ikinci çocuğu dusundunuz?
02 Yorumla
Soran5 ayÇünkü o zamanlarda melek gibiydi düzelmişti
Dertleşmek ister misin
00 Yorumla
5 ayDostum birisi olma durumu var.. ya da birileri
04 Yorumla
Soran5 ayAy varsa boşasın gitsin sanki benim gibi çekeler kahrını mumla aramazsa namerdim o kadar büyük konuşuyorum
- 5 ay
Endişeleri farklıdır yoksa bosardi
Soran5 ayMesela ne olabilir
- 5 ay
Sana soracağım bir kac soru olacak sana durumu ortaya koyarım sonrasi sende.
Kiskandir ya net
00 Yorumla
5 ayEtkilenirsin buradan uzak durmanı söylerim
00 Yorumla
5 ayNeden hemen 2. Ye hamşle kaldın
01 Yorumla- 5 ay
Soğumuşsun sen belli ama bunu düzeltmek çok zor her şey batacak sa abiraz ayrı takıl
5 aySana öyle geliyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayKim mutlu ki
03 Yorumla
Soran5 ayHerkes mi böyle gerçekten ya birbirini seven gerçekten seven insan yok mu hiç
Cevap sahibi5 aySanirim yok cozemedim bu işi ayni dert bende de var
Cevap sahibi5 ayBi takibini alirim
Gizli Üye(30-35)5 ayBenimle tanışmalısın
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Evliliğimde sevilmediğimi hissederken kendi versiyonumun en iyisi nasıl olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne