Çocuk küçük, 5 yaşında, annesiyle kalıyormuş. Adam benimle yaşıt, genciz daha, çok da seviyorum. Ben sorun etmedim çocuğu olmasını ama ilerde benden çocuk sahibi olursa çocuğu sahiplenmemesinden endişelenebilirim sanırım.
1 ay
Bence bazı durumları göze alarak yaşyabilirsin ya da bunların olacağından emin olup ona göre adım atabilirsin yani içinde hayır ben bunu ilerde yapamam dediyin bir durum varsa şimdiden vazgeç gerek yok
Evlendim ayrıldım bir oğlum var 3 yaşında..
Oğlum benimle kalıyor. Annem bakıyor olur da ilerleyen zamanlarda yeniden evlenirsem evleneceğim kişinin veya o kişiden bir evladım olursa onu da oğlum gibi severim.
Anne baba olmak için kan bağına gerek yok.
Canla bağlı olmak lazım
Çocuğu olan biriyle evlenmenin en büyük artısı, karşındaki insanın sorumluluk almayı zaten öğrenmiş olması 💁♀️👶 Ama işin eksi tarafı, her zaman “önce çocuk” gerçeği var. Hem kadın hem erkek için geçerli bu; eski eş, nafaka, velayet, bayram-seyran derken ilişkiye fazladan dinamik giriyor.
Senin kaygın çok haklı. Bence daha en baştan çocuk konusundaki sınırlarını, beklentilerini konuş. “Benim çocuğuma nasıl davranırsın, senin çocuğuna ben nasıl konumlanırım?” soruları havada kalmasın. Sevgi güzel ama günlük hayatın matematiği daha önemli. Unutma, evlilik masal değil; bol bol bulaşık ve azıcık da romantizm içerir 😄🍼
Cevap
5Cevap
Ben aynı senin anlattığın durumdaydım. İkinciye evlrndim. Hatta ailesi karşı çıktı. Sotmak istediklerini sorabilirsin
Umarım annesi aranızı bozmaz
Görüşmüyorlar annesiyle çocuk için sadece
O bile yetiyor
Ne zamandır birliktesiniz
Arkadasim evlendi
Mutlu mu şu an problemleri var mı ilişkileri nasıl hiç bahsediyor mu
Buradan demesem
Nasıl ulaşıcam sana
Çıktım gizliden
Sen işini bilirsin
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?