Eşim ve ben Temmuz ayında evlendik o yurtdışında, ben de vize beklerken onun anneannesinin evinde kaldım yazın, evde eşim ve yaşıtım olmadığı için sıkıldım ve kuzenimi çağırdım o da benimle kaldı her yere onunla gittik gezdik falan eşim benim vize işinin uzayacağını anlayınca yanıma geldi artık ikimiz kalıyorduk anneannesi ya da kuzenim kimse yoktu. 2 aya yakın zaman geçti iki gece üst üste aynı rüyayı gördüm, eşimin telefonunda fotoğraflar kısmında kilitli bölümde aldatıldığıma dair fotoğraflar vardı. Onun telefonu iPhone ve ben Apple telefondan fotoğraflar kısmında gizli bölme nerede onu bile bilmem normalde ama rüyamda o yerin şifresini bile gördüm sabah 7'de birden uyandım o uyurken bakayım dedim ve gördüklerimle kalbim parçalandı tabii ki. Yarı çıplak fotoğraflar var ve fotoğraflar yazın benim yanımda uyuyan birlikte yiyip içtiğim yatağımda uyuyan kuzenime ait. Elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada uyandığımda ilk hamilelik testi yapmıştım şüphelendiğim için ve fotoğrafları gördükten sonra gözüm teste çarptı pozitiftı. İkisini aynı anda öğrenip iyice şok oldum. Kuzenime yazdım baya saymalı sövmeli oldu konuşmamız, yazın biz balayına gittiğimizde de konuşuyorlarmış yaklaşık 1 aylık bir flörtleşmeleri olmuş. Eşim uyandı bağıra çağıra onunla da kavga ettim özürler diledi o an ayrılmayı çok istedim ama bebeği de öğrendiğim için psikolojim berbattı. Önce baya bağırdım saydım sövdüm ona da sonra sustum akşama kadar sadece uyudum resmen 1 hafta böyle sessizce geçti ve o 1 haftada değişeceğini söyleyerek geçirdi. Kısaca ayrılmadık o hâlâ yurtdışında ara sıra yanıma geldiği oldu telefonunu karıştırdığımda hiçbir şey olmuyor, ben o konuyu açtığımda çabaladım ve değiştim yaptığımın iğrenç bir şey olduğunu anladım hem de kızımızın gözünde böyle iğrenç biri olmak istemiyorum falan diyor sizce değişmiş midir
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer