20 yaşındayım 😸 Babası kim bilmiyorum 2 opsiyon var pazartesi kliniğe gideceğim aldırmak için
Geçen ay regl olmuştum ve hap almıştım ama ondan sonra 2 farklı kişiyle de oldum yani kim babası bilmiyorum o zaman hap almayı unutmuştum..
20 yaşındayım 😸 Babası kim bilmiyorum 2 opsiyon var pazartesi kliniğe gideceğim aldırmak için
Geçen ay regl olmuştum ve hap almıştım ama ondan sonra 2 farklı kişiyle de oldum yani kim babası bilmiyorum o zaman hap almayı unutmuştum..
Cevap
6Cevap
Tamam çok da dert etme yani 8 haftaya kadar ücretsiz bir şekilde aldırabiliyorsun yani aldırdıktan sonra babasının kim olduğu çok da önemli değil
umarım 8 haftayı geçmemiştir bazıları diyor hap ve regl olmuş olsan bile hamile olabilirsin diye ama yani ben daha semptomları yeni hissetmeye başladım
❤️ sağol
Öğrenci
Yalnız baba imzası olmadan çocuk almıyorlar bunda da bilgin vardır herhalde
Kimseyle evli değilim
Alıyorlar bilgin yanlış
@KutsalBöcük hayır resmiyette almıyorlar, bahsettiği özel kliniklerde doktor buna takılmazsa imzasız işlem yapar
Resmiyet dediğin nedir? zaten bildirim yokki özelde devlette her şey kayıtta
@KutsalBöcük özelde de var bilgi sistemi
Sistem var ama kullanan var mı?
@KutsalBöcük işte ben de onu diyorum, kullanan bir yerse aldıramaz 😄
Bişi dicem senin burcun ne 🤣 neden bu kadar kuralcısın merak ettim,,, 🤣
@KutsalBöcük boğayım ondan
Benim bütün tanıdığım boğalar dengesiz sen nasıl böyle oldun, 🤣
@KutsalBöcük 🤷🏻♀️
Özele gelsene devam edelim muhabbete
Babası belli olsaydı en azından karşı tarafa gider konuşurdun
Konuşsam ne değişir ki
Belki kabul eder niye öyle düşünüyorsun da bunu söylediğine göre karşı tarafta bunu kabul edecek bir karakter yok. Tabii sen de istemeyebilirsin
Ben istemiyorum kesinlikle
Anladım. Bundan sonra dikkat edeceksin.
Yalnız anlattığın olaya göre gebe olamazsın
2 test yaptım ve midem bulanıyor
Bilgisi olmayan erkekler inanır sana kadınlar değil...
Ve en sonki iki kişiyle hap almamıştım onlarla reglden sonra beraber olmuştum
Bebeğim sen belli ki bakiresin cinsel aktifliğin yok regl oldum hap aldım ne anlatıyorsun sen ovulasyon ne zaman cinsellik ne zaman test ne dedi... inanmamı bekleme bebeğim
Neye inandırayım yahu?
Kese bile yoktur sende
Ay anlamadın sen beni testi bugün oldum
Idrar testi mi😃🐸
Evet o hamilelik testlerinden
Ya stresliyim beni niye anlamıyorsun demek istediğimi
Yavruuuuuuum seviyorum seni🐣🐣
Tek postada gebe kalmazsın
Kadın yumurtlama dönemindeyse ve sperm kaliteliyse tekte kadın gebe kalabilir bu tamamen şans
@öğrenimelemanı evet 😪
@öğrenimelemanı bu ne böyle dinazor s. permimi 🤣 tek se. x tek posta dedim
Bu şekilde tekte gebe kalan çok kadın var, dönem önemli
Ok tamam var mı duyduğun örnek?
Ben örneğim işte ne diyorsunuz
Sen ilişkini tek postada mı tamamladın?
Evli arkadaşlarım var
Tek postada mı hamile kalmışlar yani?
kim içine boşaldıysa o dur
Kimse boşalmadı ama belki ön sıvı falan
sorun yok ya devam et
ikiside fb sanırım
hangi şehirdesin?
Bakire Ergen hayalleri🤣🤣
İğrenç bir çağ
Çok pozitif anlatman peki😂
Napim woorıejfoekdkw ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum positif kalmam gerek relax
Yahu tamam da burada bu kızı niye linç ettiniz Hani hemen hemen Türkiye'de bunu partnerıyla açık ilişki yaşayan ya da çok eşli bir çok kız yaşıyor yani bundan daha doğal bir şey ne var hani sadece sevgilisi de yatan kızlardan da hamile kalan çok var Herkes buraya itiraf edemiyor ama
Babası sen misin djrjtje
@Herosell of evet anlamadım bende
Belli
Kızı burada linç edecek en son kişi benim o yüzden boş yapma uza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
20 yaşındasın, tek başına böyle bir kararı düşünmek bile zor, bunu önce bir söyleyeyim 🙏🏻🤰🏻 1 aylık hamilelikte tıbben kürtaj daha kolay oluyor, bunu kadın doğum uzmanıyla net konuşman önemli. Hem fiziksel hem psikolojik tarafını iyi tart, güvendiğin biriyle de mutlaka paylaş 🌸 Unutma, “kararı kalbin verir ama bedeli hayatın öder.” 🍼💖