Eğer evliysen eşinden onay gerekiyor. ancak acil senin sağlığınla alakalı bir durum söz konusu ise kanama vs. ancak o zaman sadece senin onayın yeterli.
Doğum günüydü dün gece. Pasta almış sürpriz yapacaktım. Hediye olarak da hamilelik testimi verecektim. Yemekten hemen sonra ben dışarı çıkıyorum arkadaşlar çağırıyor dedi, erken gelir misin dedim, gelirim iki saate dedi. Saat 12 oldu hâlâ yoktu, ben de gelir herhalde diyip pastayı ve hamilelik testimi de kutuya koyup ikisini masaya koydum koltukta uyuyakalmsm onu beklerken. 3 gibi uyandım hâlâ yoktu, testi kırıp attım, pastayı da çöpe attım. Kararlıyım, bu adamdan asla çocuk yapmıcam ve boşancam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaşın 18 den küçük ise o zaman aileden de onay gerekiyor.18 den buyuksen sadece eşinin imzası yeterli.
Eşim bilmemeli
Eğer evliysen eşinden onay gerekiyor. ancak acil senin sağlığınla alakalı bir durum söz konusu ise kanama vs. ancak o zaman sadece senin onayın yeterli.
O halde kendime bir şey yapmam mi lazım
Saçmalama lütfen... hayati tehlikesi olan bir kanama vs olmalı. aklindan bile geçirme. yapacagin tek şey eşin ile görüşüp onu bu işe ikna etmek.
Senin tercihin kimse karışamaz. Ama kürtaj cinayettir. Sanırım çocuğun babası eşin değil
Saçmalamayn ya
Niye ki
Eşinin izni olmadan olmaz neden aldırmak istiyorsunuz ki sonradan pişman olursunuz
İstemiyorum ondan çocuk falan.
Henüz haberi yok hamile olduğumdan
Haberi de olmasa izni olmadan doktorlar mudehala etmez keşke dikkat etseydiniz ugrasmazdiniz simdi
Konuşmak isterseniz yazın iyi gelir belki
Dün gece aldım ben bu kararı. Yoksa çocuk istiyordum
Özel değilse neden boyle bi karar aldınız ozelden yazın isterseniz
Doğum günüydü dün gece. Pasta almış sürpriz yapacaktım. Hediye olarak da hamilelik testimi verecektim. Yemekten hemen sonra ben dışarı çıkıyorum arkadaşlar çağırıyor dedi, erken gelir misin dedim, gelirim iki saate dedi. Saat 12 oldu hâlâ yoktu, ben de gelir herhalde diyip pastayı ve hamilelik testimi de kutuya koyup ikisini masaya koydum koltukta uyuyakalmsm onu beklerken. 3 gibi uyandım hâlâ yoktu, testi kırıp attım, pastayı da çöpe attım. Kararlıyım, bu adamdan asla çocuk yapmıcam ve boşancam
Sabah gelmis dalga geçer gibi özür dilerim gelemedim diyo
Ve daha 5 aylık evliyiz 🥺
Hemen bu kadar acele karar verme bi kac gün bekla bakalım daha şimdiden gece nereye gidiyor zaten anlamadım 5 aylık evlisiniz
Az sabret bakalım sana davranışlarına gore karar verirsin cok büyük karar bu dediğin olay lütfen düşün biraz
Yo çok kararlıym, bundan ne eş olur ne baba.
Çocuk çok istiyordu, hamile olduğumu bilse aldırmama asla izin vermez. Napcam bilmiyorum
Defalarca ona bak tek başıma korkuyorum dedim, gece çıkma dedim bir şey olmaz diyip duruyor
Bi kac gün beklesen beni dinle Şu an cok sinirlisin o yüzden boyle kinusuyorsun
Normalde nasil. davranışları size karsi
Kafam çok karışık bilmiyorum
Ya şu an mesela yanımda oturuyor sarılmaya çalışıyor ama benim midem bulanıyor artık ondan
Oyle demeniza rağmen nasil çıkıyor dışarı benim de eşim korkuyorum diyor gece hic yanlız birakmadim ben aileden önemli degil ya arkadaslarim
Soğuk davranma adama oyle yaptıkça daha cok sogursun
mesaj atsana ozelden cok uzayacak sanırım konu
Ne yaptın biraz daha iyi misin simdi
Kürtaj için eş kararı lazım ama eşinin bu ilk vukuatımı sana ilgisizliği
Artık ayak üstü alıyorlar basıyosun parayı alıyorlar
Bence gerekmez. Neticede çocuk senin karnında
Eşin dava edebilir sonra öğrenirse ama şart değil.
Ben sana bir akıl vereyim yaz bana
Ne konuda
Çözüm olarak işte
Bana da verir misin
sanirim olmaz hayi neden alidiyorusn