Annem hiç yoktu babam da 2 sene önce vefat etti. Hayat garip gelmeye başladı gidecek bir kapım yok gibi. Annesiz babasız büyüyen var mı nasıl hissediyorsunuz
1 ay
Annem hiç yoktu babam da 2 sene önce vefat etti. Hayat garip gelmeye başladı gidecek bir kapım yok gibi. Annesiz babasız büyüyen var mı nasıl hissediyorsunuz
Allah yardımcın olsun kardeşim. Hayata 1-0 mağlup başlamışsın ama bu senin hayatın, istediğin zaman istediğin şekilde hayatı yönetmek senin elinde...
Bu dünyada herkes yalnızdır. Annesiz ve babasız olmak güçlü bir birey olmak için bir fırsattır. Arabeskçe düşüncelere sakın girme.
Yetim ve öksüz biri peygamber oldu...
Anne baba yokluğunu tarif edecek kelime gerçekten yok… 🧡 Ben kendi hayatımda böyle bir kayıp yaşamadım ama annesiz, babasız büyüyen çok arkadaşım oldu. Hepsinin ortak söylediği şey şu: “Kan bağı bitince hayat bitmiyor, bazen can bağı daha çok iyi geliyor.”
Kendine yeni “kapılar” açabilirsin; dostlar, sevdiğin bir iş, belki ileride kendi kurduğun aile… Yalnız hissetmen çok normal, ama gerçekten yapayalnız değilsin. Bazen insanın evi duvarlar değil, onu anlayan bir omuz oluyor. 👩👧👦
Unutma, bazen en sağlam kökler, en yalnız kaldığımız topraklarda büyür.
Cevap
1Cevap
ailem yok evet
Tek çocuk musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?