Annem babam ayrı babam?

Benim annem ve babam ben 2 yaşındayken ayrılmışlar ve şu an 2 tarad küs babam ayrıldıktan kısa bir süre sonra evlendi ve şu an o kadından 2 çocuğu var ben annemle birlikte annemin kardeşlerinin evinde kalıyoruz annemin babasının evinde bekar kardeşleri ile neyse benim annemede hep görücü geliyor doğuda olduğumuz için öyle çok sevgili muhabbeti çok olmuyor ztn olsada kılıfa uyduranlar oluyor ailesi karşı çıkan olursa neyse konuya dönelim annemde evlenmesi çok yakın görünüyor evlenirse annemin kardeşleri sende bizim kardeşimizsin diyip seni vermeyiz ezerler hor görürler tarzı şeyler söylüyorlar yani işin özeti annem eğer evlenirse çok samimi, yakın 2 dost gibi olucam evinde kalmaya bile söylediklerinde annen çağırır falan diyorlar yani biliyorum napmam gerekiyor annemi çok seviyorum ben evlenmesin demiyorum fakat annem nasılda benden uzak olur o farklı evde ben farklı evde yaşicam ister istemez mesafe açılacak teoride her şey güzel olsada pratikte şuana kadar hiç aynı işlediğini görmedim. eğer öyle olursa ben gerçekten annemden farklı bir yerdeki kalıcam kahvaltıyı akşam yemeğini annemle birlikte yapmayacakmıyım bunu kabullenmesi çok zor hani bu yaşıma kadar hep onun yanındayken kendimi güvende hissederdim mutlu hissederdim ama eğer olursa şimdi kendimi boşlukta hissedilen diye korkuyorum mutluluk herkesin hakkı ama burada benim mutluluğumu elimden almış oluyorlar daha önce yaşayan veya benle aynı duruma düşen insanlar varsa ve bu süreç nasıl işliyor bilgilendirebilirseniz çok mutlu olur bu konuda hiçbir fikrim yok çünkü

Annem babam ayrı babam?