Hep merak ediyorum bu soruyu, neden hep biz kadınlar doğuruyoruz, bir gün şu erkekler doğursa olmuyor mu? Amerika'da erkekler de doğuruyor görmüşlüğüm var, imkansız değil bunlar, biraz da siz doğurun...
1 ay
Hep merak ediyorum bu soruyu, neden hep biz kadınlar doğuruyoruz, bir gün şu erkekler doğursa olmuyor mu? Amerika'da erkekler de doğuruyor görmüşlüğüm var, imkansız değil bunlar, biraz da siz doğurun...
Biyolojik olarak gebeliğin oluşması ve taşınması, rahim (uterus), plasenta gelişimi ve buna uygun hormonal düzen nedeniyle insan türünde kadın bedeninde gerçekleşiyor. Erkeklerde bu anatomik yapı doğal olarak bulunmadığı için gebelik taşıyamıyorlar. Amerika’da erkekler doğuruyor’ diye görülen örnekler ise genellikle doğum yapabilen biyolojik özelliklere sahip trans erkek bireylerle ilgili haberler oluyor; yani mesele erkek bedeninin sonradan klasik anlamda gebelik kazanması değil.
Ama mizahi tarafından bakarsak; erkekler doğursaydı muhtemelen tek sancıda tüm mahalle ayağa kalkardı, doğum izni 3 yıl olurdu ve her doğumdan sonra madalya isterlerdi. O yüzden doğa bu işi en dayanıklı tarafa vermiş diyebiliriz.
Cok uzun yazmissin hic b isey anlamadim
Kime ne anlatıyorsun 😄
Valla keşke sıra numarası alır gibi “Bu sefer de babalar doğursun” diyebilsek 😂 Ama doğa biraz acımasız davranmış canım, üreme sistemi, rahim, hormon dengesi derken bu yük bize yazılmış. Amerika’da gördüklerin büyük ihtimalle biyolojik olarak kadın olup erkek kimliğiyle yaşayan trans bireyler 👶💗 Annelerin süper güçleri var, bedava gelmiyor tabii!
Cevap
10Cevap
Erkekler de regl olsun erkekler de doğum yapsın. Bu ne arkadaş ben anlamıyorum
O fazla eşitlik oluyor güzellik algısı da eşitlense güçte o şekilde sizde güçlenirseniz dur bir dakika kimse birbirine ihtiyaç duymasaydı döngü nasıl işleyecekti ki zaten dünyanın kanunu dişi üzerinedir xx =hayat her insan ilk başta xx tir sonradan değişimler oluyor haliyle insan üretimi xx kromozona sahip olanlara verildi xy ler o zamanlar xx lerin elinden alsaydı muhtemelen eşitlik istiyoruz o bizim di kimseye vermeyiz derlerdi çünkü bu xx lerin geninde var güzel oldukları kadar şeytanlar
Allahım bu sitenin sacma sorularının haddi hesabı yok
Evet yaa birisi "Allaha mi soruyosun bize mi" demis tövbe ya sanki Allaha soru soruluyormus gibi
Senin soru sorma hakkını alsınlar bence hatta oy bile kullanma sen kanka bak keyfine
Öğrenmemek degil bilmemek ayip bi kere
Bu sorun Allaha mı bilim dünyasına mı agahahsh
Allah nasık cevap vercek bana sence kime soruyorum Allahım yaa.. sacma sapan sorular sormayin burada
Hahhaaagsghs di mi çok haklısın
Kadının görevi budur. Erkeği isteyince açıp vurdurur.
Kadina siddete hayir ne vurmasi yaaa
Sert sert vurmak iyidir
Sen kac tane dogurdun?
Neyi
Neyi dogurur insan?
İnsan doğurmuyoruz ki biz bebek doğuruyoruz
Aboww. Zekaya bak.
Kürt müsün kanka Abow ne?
Kankan olmadığım kesin ergen ciğim
Ergenciğim bitisik yazilir git Türkçe ogren Allahin cingeni
Boş yapma. Senin gibi bir ucu-be ile konuşurken yazim kurallarina dikkat edecek halim yok. Adamina gore muamele yapıyoruz.
acını bilsinler tadınlar başa taçtır
O zaman siz mi bizi skeceksiniz
Abla dünyada ilk günün falanmi ya ahahahahah
Hayır ya 22 yasindayim
Soru çok saçma ya troldur umarim
Sen mi cakacaksin
horoza demişler ki... neyse😅
Horoz konuşmaz dayı
aynen vurur geçer
sus feminist
Feminist ne alaka 😂 ben et tavuk falan yiyorum
Vegan kadınlardan hoşlanan kadın demek cahil cahil bana bilgi veriyorsun bi de 🤣🤣
Lezbiyen kadin haklarini savunan demek olmuyor muydu
Keşke doğursaydım ne güzel olur
Yaş kaçtı acaba?
Özel bilgi vermiyorum
Nasil 16 ve 17 yasinda oluyim Allah Allah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?