Ailemden gelen baskı ve suçluluk duygusunu nasıl bırakıp kendi hayatımı kurabilirim?

Küçüklüğümden beri sürekli olarak ailem yüzünden baskı ile büyüyen biri oldum şu an 29 yaşındayım küçük yaşta ailemin zoruyla evlendirildim beş yıl önce de ayrıldım kötü biri çıktı ki kuzenimdi zaten ve baskıyı aşamıyorum şu an eskisi gibi baskıları yok neyse ben Bursa'ya gittim ablamı özledim biraz da değişiklik olsun diye mesela onlara gözümü çizdirmek için doktora görüneceğim dedim öyle onay istedim orada 20 gün kaldım Mersin'e geçtim orada da kardeşim evli yanına geçtim anneme söylediler niye oraya gidiyor haber vermiyor ben haber verdim bir abime mesaj attım gitmeni istemiyorum dedi. Ben de gideceğim dedim Mersin'e geçtim beş abim var bayağı söylediler ben de çok kötü oldum küçüklüğümdeki o baskı tekrar geri geldi ağladım nasıl aşacağım bilmiyorum hiç bilmiyorum takıyorum stres yapıyorum bu stresle sağlığımdan olmaktan korkuyorum
Ailemden gelen baskı ve suçluluk duygusunu nasıl bırakıp kendi hayatımı kurabilirim?