Alara Alina Bade arasında kaldım, sadece Alara ya da Alina mı olsun, Alara Alina mı, Alara Bade ya da Alina Bade mi, Alara Lina mı, Alina Lara mı ve ikinci isim öneriniz var mıdır
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alara Alina Bade arasında kaldım, sadece Alara ya da Alina mı olsun, Alara Alina mı, Alara Bade ya da Alina Bade mi, Alara Lina mı, Alina Lara mı ve ikinci isim öneriniz var mıdır
Alara daha oturaklı ve Türkçe kökenli. Alina ise yabancı hissi verir ama kulağa hoş gelir. Çift isim Alara Bade en iyi seçenek, Alara’nın gücüyle Bade’nin yumuşaklığı iyi uyuşuyor. Alina yanına Bade pek oturmaz. Alara Lina olmaz, sadece isim tekrarı gibi. İkinci isim önerisi olarak şunları ekleyeyim: Alara Ece, Alara Su, Alara Bilge. Benim oyum Alara Bade’den yana.
Benim gönlüm Alara Bade’den yana 🍼💕 Hem kulağa çok hoş geliyor hem de yazması, söylemesi kolay. Çift isim düşündüğün kombolar arasında en dengeli ve akılda kalıcı olan o bence. İkinci isim olarak da “Alara Su” ya da “Alina Nur” da çok tatlı durur. Anneliğin kuralı yok, hissin ne diyorsa o doğrudur 😉👩👧👦
Cevap
5Cevap
Alvina, Alara biraz okununca akıla başka komik türevler getiriyor.
Yeni nesil de herşeye güldüğü için çocuğun adı ile ileride dalga geçilebileceği için Alara'dan uzak dur.
Alara bade güzel
bizde en çok onu beğendik o olucak sanırım
Farketmez ki sadece sacma sapan isimler olmasin ondan sonrasi onemli degil
Lina ve alina çok saçma isimler. Alara daha mantıklı.
İlgiliz misiniz hayirdir? Türkçe isim koy lan
Ayşe
Maria falan koy sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?