Ow milliyetçi biri Yahu soruyu soran kişi bu seçenekleri koymuş bende beğendiğimi belirttim Baktım ne olduğunu bilmiyorsun yanıt verdim Arapça isme karşı gibisin ama ilk cümlede Asel ne Allah aşkına demişsin Dinimizde ırkçılığa yer yok
Ne saçmalıyorsun? Kuran okumasını bilen birine ırkçılık yapıyorsun dememelisin. Evet, milliyetçiyim ve arapça isme de karşıyım. Bu ne ya? Özü şamanizm'den gelen ırkın isimlerine bak. Abdullah, Fatima, Aişe. Başka?
Peki böyle devam. Kur'an okuyan birisin ama Kur'an'ın peygamberi kim onun çocukları kim babası kim bilmeden böyle yazıyorsun Ya da biliyorsun ama dalga geçmek için pişkin bir şekilde devam edeceksin Allah hidayete erdirsin Hayırlı günler okuyan bilgisiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kumsal çok güzel
C. Hiçbiri
isimle alakası olmayan şeyleri isim diye koymadaki mantığı hala çözemedim
Benim hayat ettiğim isim asel çok anlamlı bi isim cennetteki 4 şelale den bitanesinin ismi
Asel ne Allah aşkına ya asansör bakımıyla uğraşan dükkan adı gibi
Alina ya da Alya daha hoş olurdu
Kumsal yerine Toprak daha hoş.
Melis, sinem gibi isimler güzel
Bu ikisinden biri olacaksa kumsal iyidir.
Hiç biri bu ne be isim mi bunlar
Asel ne Allah aşkına. Kumsal neyse de Asel ne?
Cennetteki dört ırmaktan biri, Bal Irmağı. Bal, tatlı şey anlamlarına geliyor
Ha Arapça isim koymayı onaylıyorsun yani.
Ow milliyetçi biri
Yahu soruyu soran kişi bu seçenekleri koymuş bende beğendiğimi belirttim
Baktım ne olduğunu bilmiyorsun yanıt verdim
Arapça isme karşı gibisin ama ilk cümlede Asel ne Allah aşkına demişsin
Dinimizde ırkçılığa yer yok
Ne saçmalıyorsun? Kuran okumasını bilen birine ırkçılık yapıyorsun dememelisin. Evet, milliyetçiyim ve arapça isme de karşıyım. Bu ne ya? Özü şamanizm'den gelen ırkın isimlerine bak. Abdullah, Fatima, Aişe. Başka?
Peki böyle devam.
Kur'an okuyan birisin ama Kur'an'ın peygamberi kim onun çocukları kim babası kim bilmeden böyle yazıyorsun
Ya da biliyorsun ama dalga geçmek için pişkin bir şekilde devam edeceksin
Allah hidayete erdirsin
Hayırlı günler okuyan bilgisiz
Burası Türkiye hanımefendi. Şeriatlar, tarikatlar ülkesi değil.. Konuyu kişiselleştirecekseniz tartışmaya girmeyin.
İkisi de bk gibi afedersin :/
Asel güzel
Kumsal
Kumsal
Kumsal
Kumsal
Kumsal daha iyi
Ziynep
Ecenaz güzel