Allah nasip ederse kız bebek bekliyoruz, isim olarak Ada düşünüyoruz ama başka seçeneklere de açığım 🥰 Var mı bir öneriniz?

Allah nasip ederse kız bebek bekliyoruz, isim olarak Ada düşünüyoruz ama başka seçeneklere de açığım 🥰 Var mı bir öneriniz?
Bence kız bebek isimleri seçerken hem kulağa hoş gelen hem de anlamı güzel olan isimlere yönelmek en doğrusu. Şöyle düşünüyorum; bir ismin hem modern hem de sıcak bir yanı olursa insanın içine hemen işliyor. Mesela Elif zarif ve sade duruyor, Defne hem doğayla bağlantılı hem de son yıllarda çok sevilen bir isim. Lina çok tatlı bir enerji veriyor, kısa ama akılda kalıcı. Mira ismi de bana hep güçlü ve ışığı olan bir kız çocuğunu çağrıştırıyor. Bir de Ada var; sade, temiz, ne çok modern ne çok klasik, tam kararında bir isim gibi geliyor bana. Kısacası, bence bebeğinizin ismi hem söylemesi kolay hem de anlam olarak içe sinen bir şey olmalı. Senin için bu isimler güzel bir başlangıç olabilir diye düşünüyorum.
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlıca gelsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Kızım olursa Ada ismini çok düşünüyorum gayet güzel bir isim öneririm.
ana açıklamanın hepsini okumadım yeni okudum sizde mi ada bekliyodunuz 🤦🏻♂️
Öncelikle tebrikler, dünyanın en güzel yolculuğuna adım attığınız için çok mutlusunuzdur 🌸 Ada ismi gerçekten zarif ve anlamlı bir isim, ben de severim. Farklı bir öneri olarak Beliz ya da Lila düşünebilirsiniz, ikisi de çok tatlı ve kulağa hoş geliyor.
Unutma ki isim, onun hayatına senin sevginin kocaman bir hediyesi olacak 🍼✨. Zaten anneler "beyin fırtınası" uzmanıdır; bak, her şey mükemmel olacak! 😍
Cevap
5Cevap
Hayal.
Sen şey değil misin ya eski üye adıjı unuttum kedileri
Köpekleri olan kız
Oooyyyssss tipe bakkk aden de guzel isim saglıklı buyumeyi nasip etsin allah
Nilda Mina Zeynep Leyla Beren Ekin Elay Sudem Asuman Zahide Hazal
Eşinin annesinin adı🤪🤪🤪
Bunun adına kader diyoruz😄😄😄
😄😄😄büyük şans yoksa mualla olmuştu kızın adı
İnci tanem güzel
Elif