Bende kız bebek evlat edinmek istiyorum. Her yerde arıyorum kızımı. Adını güneş koyacağız. Girdiği her ortamı aydnlatsin, ısıtsın, enerjisini sadece yaradandan alsın diye. Rabbim kısmet eder inşaallah.
Bende kız bebek evlat edinmek istiyorum. Her yerde arıyorum kızımı. Adını güneş koyacağız. Girdiği her ortamı aydnlatsin, ısıtsın, enerjisini sadece yaradandan alsın diye. Rabbim kısmet eder inşaallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Simay olsun😂
Hahaha simay olsun yazmak için gelmiştim ki sen yazmışsın 😂😂😂
Uyyy ben yerim ki 🤩 masal , kumsal deniz , Eylül , Öykü, ömür , hivay ,
Benim adım bu isimler içerisinde var shdjfjfjfjcj
Umarım sağlıkla dünyaya gelir Cemre ismine yakın ceren var uyumlu da olur onun dışında berfin benim sevdiğim isimlerden birisi
Öncelikle sağlıklı doğsun evladınız 👏🏻👏🏻 Tebrik ederim, ben Sevilay ismini beğeniyorum. 👍🏻
elif kuranda geçiyor olabilir analı babalı büyütsün rabbim
Cansu adını verebilirsin bence Cemre ismine çok yakışacaktır😎✌🏻
Klasik istiyorsaniz Zeynep
Baturay tarzi kstiyorsaniz Mila
kumsal masal mercan damla ilayda açelya elvin duru nil
yaparken bize sormadın koyarkan nie soruyosun 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂
Güneş çok güzel ben olsam güneş koyarım
Ceren veya ceylin olabilir
ceren
cemile
ceylin
Cemre ise buna da Ceren diyin bence :)
Aslı olsun sağlıklı büyür umarım
Ceren olabilir cansu olabilir
Duru veya Gökçe olabilir. Cemre ile Gökçe uyumlu olur bence
tuana
Cok begendim bunu
ben de bunu dusundum👍
Bence beren olabilir