Ücüncüye hamileyim.. bade koymak istiyorum…
Kızım için Adel, Aras ve Bade isimlerinden hangisi daha güzel?
Ücüncüye hamileyim.. bade koymak istiyorum…
Ücüncüye hamileyim bade koymak istiom
adel, aras, bade nasil?
Bir mumdur iki mumdur üç mumdur
Dört mumdur on dört mumdur
Bana bir bade doldur
Acaba Çocuklara Bade İsmini Koymak Caizmi? Konulabilir mi?
Hayır, Bade ismi caiz değildir ve çocuğa bu ismin konulması dinen uygun değildir
bu arada adel ve Aras ta demişsin bade kız aras erkek nasıl oluyor bebek kızmı erkekmi adelde bizim çocukluğumuzda adel kalemeler vardı o geldi aklıma bence yine en iyisi aras gibi duruyor
bebek kızsa aras olmaz
Cevap
33Cevap
aras erkek ismi değil mi. isim koyqrken çocuğun kariyer yaptığını hayal edip hangisi bir doktora milletvekiline devlet başkanına müsteşara ya da şirket ceosuna yakışır diye düşünün. hep küçük ve sevimli kalmayacaklar...
Aras ne yaw kız degil mi bu? oldu olacak Abdulrezzak. ya da Haydar seceneklerini de dusunun.. ha biraz soft olsun unisex bir isim istiyorsan Tayyar da dusunebilirsiniz
Bade şarap demek diye biliyorum İslam'a uygun olmasını önemserseniz pek uygun değil. Aras'ta hiç bayanda duymadım. Adel içlerinde en uygun olanı fakat anlamını bilmiyorum. Allah sağlıklı, sıhhatli kucağına almayı Nasip etsin ☺️
Aras erkek ismi değil miydi?
Bade en güzeli.
Adel ismini de kim düşündüyse net zevksizdir.
Adel ne amwq.
Bade bence en güzel isim, normalde de beğendiğim isimlerden. Aras olmaz bence erkek ismine de benziyor.
Bizimle değil çocuğun babasi ile ortak karar alman gerekli, olayları karıştırmışsın.
Bade ismini çoğunlukla eskortlar kullanıyor, Aras ismide erkek ismidir. Adel daha iyi gibi
Aras Bulut İynemli den örnek alıp ilk arası çıkar. Arası kızlarda hiç görmedim. Erkek ismi o yaa.. Anlamlarını bilmiom ama Bade diyorum ben bunlardan
O soru başlığı ne ya🤣 tamamen farklı anladık soruyu
Aras 😳 hiç kız duymadım. Bade en tatliş. Diğer ikisi çok feninen
Fatma Ayşe koyun Hatice Kübra koyun o isimler iyi değil dini isim koymanız daha uygun olur
Bade yi bende çok severdim ama şarap demekmiş zaten oğlum oldu veremedim ismi
3 de pek hoş gelmiyor kulağa ama bade diğerlerinden iyi
Aymira nasıl? Nasip olurda Evlenirsem Kız nasip olursa Aymira Koymayı Düşünüyorum
Arel guzel bir isim tavsiyemdir ama Bade de olabilir
İlla bu 3 isimden biri olsun diyorsan bade daha güzel
Bence Bade ismi kulağa hoş geliyor, ama anlamı " İçki " demek. Bu arada Aras da erkek ismi.
Adel çok kötü. Adele yani kas gibi hoş değil. Bade güzel
Asel olsun.
Aras ne ya :ÇDASDFS Geldik yoktunuz :SD
Adel ne yaaaa kalem markası :FD bu isimleri kim düşündü çok düşündü mü Bade ye bişey demicedm ehhhhhhh işte ama yinede iyi değil beğenmedim
bu ne ya biri kalem markası biri kargo şirketi bence daha mantıklı isimler düşün
hiçbiri güzel gelmiyo kulağa ama illa biri olacaksa bade
Feride çok sevdiğim bir isim. Ayrıca nenemin ismi. Bir kez daha düşün.
Aras erkek ismi, Adel kalem markası farklı isimler koyacaz diye değişik değişik işler
Çok düşündün mü bu isimleri bulabilmek için :D daha kötüleri de vardı onlara bir bak istersen
Çok uyumlu isimler olmuş bence koymalısınız rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin❤️🙏🏻
millet biri zor zabdediyo senin maşallahın var heee 😂
Adel ne ya kalem markası gibi
Birani devam ic
Hepsi birbirinden kötü, bu ne ya
Enişteye danışsanız daha güzel olmazmiydi:)
Armut 🍐 koy knk
Adel hariç hepsi güzel
Aras erkek ismi değil mi
Başak ve ipek isimleri çok güzel düşünün bence
Adel. Helga var. Aren
Bende Bade cok güzel 🌸
Adel farklı, güzel anlamı da güzelse..
Bade bence güzel isim
Bade ismi olabilir.
Adel güzel geldi anlamı ne acaba
Adel ve bade idare eder. Aras ismi erkek için iyi.
Hepsi de BK gibi
Serpil isimi güzel olmaz mı
Aras erkek ismi aralarından bade iyi
Bade tabiki benim kızım da bade
Bade
Hiç birini koyma beğenmedim
Hiç biri
Bade..
Aras erkek ismi la Bence Bade oldun
Adel
Bade daha güzel bence
Havva nur koy güzel isim