Kaynanam evliliğimi sabote ediyor, eşim de sessiz kalıyor, bu evlilik nereye gider?

Kaynanam başından beri beni kabullenmedi. Ben elimden gelen saygıyı gösterdim ama o bana sürekli düşmanca davrandı. Düğünümde takılarımı alıp kavga çıkararak ortamı bozdu, kınam bile olmadı. Düğün salonunun ödemesini ben yapmak zorunda kaldım. Daha önce de nişanlıyken annemin evini basıp saygısızlık yaptı. Evlendikten sonra balayındayken sürekli aradılar. Daha 1 haftalık evliyken kayınpederim habersiz kapıya geldi ve bana “gelin kalk yemek yap” diye bağırdı. Bu üslup kabul edilebilir değil. Kaynanam evime gelip kavga çıkardı, evi dağıttı ve eşimi alıp götürdü. Günlerce ayrı kaldık. Bu süreçte bana ağır hakaretler etti, namusuma iftiralar attı. Buna rağmen yuvam dağılmasın diye alttan aldım, barıştım, hatta tek başıma gidip ailesiyle görüştüm. Ama yüzüme gülerken arkamdan konuşmaya, aileme iftira atmaya devam etti. Namusuma iftira atmaya devam ediyor. Sürekli evime gelip laf sokmalar, imalı konuşmalar yaptılar. “Bu ev bizim” diyerek beni küçümsediler. En büyük sorun ise eşimin bu duruma sessiz kalması. Ailesine karşı beni savunmuyor ama benim tepkime tepki gösteriyor. Şu an hâlâ arkamdan “onu o evde yaşatmam, onu karı etmeyeceğim oğlum hevesini alsın boşattıracağım” gibi şeyler söylendiğini duyuyorum. Ben artık tükenmiş durumdayım. Sürekli susan, alttan alan taraf oldum ama bu durum gittikçe daha kötüye gitti. Kendimi değersiz ve çaresiz hissetmeye başladım.
Kaynanam evliliğimi sabote ediyor, eşim de sessiz kalıyor, bu evlilik nereye gider?