1 aydır midem bulanıyor ve halsiz hissediyorum, bugün hamilelik testi yaptım iki çizgi çıktı. Beni hamile bırakan adama hamile olduğumu söyledim çocuğu istemediğini söyledi :( Kendisi 1 yıllık sevgilim olur, çocuğu aldırmak istemiyorum ne yapmam gerekiyor. Sevgilim ile yüz yüze konuştuk, onun önünde ağladım, ama bana hiç acımadı 🥺
Az önce evde hamilelik testi yaptım iki çizgi çıktı, ne yapmalıyım?
Sen bunu yaparken seninle evleneceğinimi sanıyorsun işte bu tiplerin altına yatiyorsunuz adi ask iki güzel kelime ile sizi kekleyip işini zevkini alıyor sonra hadi canım yoluna sizin aşk dediyiniz bu ama bizim bahsetiyimiz aşk bu deyil artı senin mevzuya gelince yani iki itimal aldiracan yok istemiyorum dersen onun ailesi ile konuş bence sen zor durumda kalacağına bırak o kalsın yani sen düşünecen o gezip tozacak umursamayacak bence onun da korku zamanı gelmiş aileyi araya koy
Önce derin bir nefes al canım, şu an hissettiğin her duygu çok normal 🤰💔 İki çizgi çıktıysa ilk iş bir kadın doğum uzmanına gidip kan testiyle kesinleştir. Sonra da sakin kafayla kendin ne istediğine odaklan, karar senin bedeni senin hayatın. Unutma, çocuk gider baba bulunur; önemli olan anne dimdik dursun 💪🍼