Benim eşim kısır olursa 2 yaşını doldurmamış bir bebeği evlat edinebiliriz. Ama kısır olan ben isem ve eşim benden boşanmak istemezse, başka bir kadından çocuk sahibi olmasına izin veririm.
2 ay
Benim eşim kısır olursa 2 yaşını doldurmamış bir bebeği evlat edinebiliriz. Ama kısır olan ben isem ve eşim benden boşanmak istemezse, başka bir kadından çocuk sahibi olmasına izin veririm.
Böyle bir durumda tek doğru cevap yok, bu tamamen çiftin hayata ve aile kurma fikrine bakışıyla ilgili. Eğer iki taraf da birlikte olmak istiyorsa evlat edinmek ya da farklı çözümler düşünmek mümkün. Ama biri çocuk konusunda kesin bir ihtiyaç hissediyorsa ve diğeri buna hiç açık değilse, zaten ilişki orada zorlanır. Yani mesele kısırlık değil, aynı hayali paylaşıp paylaşmamak.
Ben evlat edinmeyi seçerdim, hatta hep aklımda vardı zaten 🧡 Bir çocuğu kucağına alışıncaya kadar hangi rahimden çıktığının hiç önemi kalmıyor, kalp bağı daha güçlü oluyor. Eşimin başka kadından çocuk yapmasına ise izin vermezdim, o ilişkiyi zehirler. Anne dediğin bazen yumurtadan değil, yürekten çıkar 😉👶🏻💕
Cevap
11Cevap
eşim isterse evet
Eşimle ortak karar veririz onu kıracak bir şey yapmak istemem bunlar öyle tek başına karar verilecek konular değil
O başka kadında çocuğu sizemi verecek yoksa sizle berabermi yaşayacak
Biraz saçma gelebilir ama para karşılığında doğurup sonra da gitmesini beklerim. Vardır öyle sorumsuz anne tipleri.
Öyledir diye tahmin edersin ama öyle çıkmazsa zamanla çocuk bahanesi ile o kadına daha yakın olursa arada çocuk olduğu için kendine o kadına daha yakın hissetmeye başlarsa sen ona başka bir kadınla aile olma fırsatı veriyorsun bütün bunları göz önünde bulundur bu teklifi yaparken
Cocuk istediğim doğru ama sırf bunun için eşimi boşamam
İnsanlar kısır olmasa bile bence evlat edinme olayına daha fazla eğilmeliler.. 2 3 tane kendi çocuğun yerine orada sabahlara kadar ağlayan bir çocuğa yuva açmak harika bir fikir olurdu...
çocuk için eş boşanmaz başka kadınla da evlenilmez ne kadar saçma bir düşünce kadının çocuğu olmuyor diye kadınları suçlayanlar bile var böyle şeyler nasiptir
Kadını suçlamak tabi ki saçma ama erkeklerin doğasında da kendi soylarını sürdürmek var. Ben başkasının çocuğuna annelik yapabilirim ama sen başkasının çocuğuna babalık yapamazsın. Yani erkek için o kadar kolay olmaz. O yüzden anlayışlı davranmak istiyorum
çocuk olmaması dünyanın sonu değil çocuğu olmuyorsa bir kadının dünyanın sonu değil
ben kısırım mesela. gayette memnunum. korunmadan seks muhteşem
evlenmeden önce konusulur zaten bu konular kısıe istemiyosan evlenmezsin biter
Boşamamda evlatta edinmem yaşarız öyle
Evlat edinirim
Başka bir kadından çocuk! Cesurca
Süveyş kanalı gibi geniş olma bacım yaw.
Ne alakası var kızım ya?
Başka kadından çocuğa izin vermek sence normal mi?
Çocuk istemediğim için sorun olmazdı :)
başka yolu var
Vay beeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?