Çocuk istiyor, bir sorununuz yok dedi doktor. Stres yapıyorsun, kendin stres altında zorlaşır, yapma dedi ama eşim çok baskı kuruyor, bunaldım. Ne diyeceğim şimdi akşam?
2 ay
Çocuk istiyor, bir sorununuz yok dedi doktor. Stres yapıyorsun, kendin stres altında zorlaşır, yapma dedi ama eşim çok baskı kuruyor, bunaldım. Ne diyeceğim şimdi akşam?
Yaşın 25 mis. Daha vaktiniz var. Baskı kuruyor derken nasıl davranıyor mesela? Stres çok önemli faktör. 35 yaşındayım. 5 yıl oldu evleneli. Geçen ay aşılama yöntemi denedik tutmadı. Çok üzüldük... Ama birbirimize destek olup moralimizi duzeltmeye çalışıyoruz...
Bir de tüm testlere girdiniz mi? Kendisi spermiyogram verdi mi. Sen eminim alttan muayene olmuş, HSG çekilmiş ve kan testlerine düzenli baktiriyorsundur. Benim TSH (troid) yükselmiş mesela bilmiyordum ilaç kullanmaya basladim. Gerilme ama lütfen. Evlat bir rızıktir.
Merhaba nasılsın nasıl geçti
Pembeli yorumları aptal olmalı. Sizin kahrınızı sevabına çektiğini sanıyorsunuz. Sizinle evlenicek bir erkek niye evlenir? O yasal sözleşmeyi niye bir erkek imzalar? tek bir şey için sınırsız güvenli seks için. Eğer seks yapmayı sevmiyorsanız asla evliliğin ucundan geçmeyin. Evlenmeden önce cinsel beklentiler ve çocuk beklentileri konuşulmalı. mutlaka denenmeli seks yapılmalı. Karşı taraf sizin seksinizi beğenmiyorsa evlenseniz de değişmiyicek çok fazla performansınız. Evliliğin %80 sekstir. %19,9 saygı %0,001 sevgidir. Çünkü evlilikte seks yoksa evlilik yoktur. Aldatılmak zorundasınız. Bunu göze alıp farkına varıp evlenin.
Sen evlilik seks içinmi yapılıyor sanıyorsun? Asıl evli olmayan daha çok seks yapar 😂
Düzelt istersen. Rusyada bekarlar daha çok seks yapar diye. Türkiyede tam tersi. Evlilerde bile ilişki oranı epey düşük. Kadın garantide olduğu için. bekarken de garantide... Evde birden bağırıp çağırmaya başlasa içeri alırlar seni tecavüzden türkiyede. Anda para vermiş olucan da resimleri olucak kodlarının para aldığına dair. Öyle kurtarırsın. Türkiye rusya gibi değil. Cinselliğin en kötü yaşandığı ülke.
Evli olmadığın sürece aynı asansöre bile binmek sıkıntılı kamera yoksa kadınla. Orp teki olsa bağırıp çağırsa yırtsa üstünü işin içinden çıkamazsın. Kadın haklkarı diye ağlıyor hala feministler türkiyede.
Öncelikle ben rusyada doğmadım neredeyse 30 yaşıma kadar Türkiyedeydim. Türkiyede yaşadığım ilişkiyide rusyada yaşamadım. burada seçenek bol. Ama Türkiyede daha kolay. Ha sen beceremiyorsundur o ayrı mesele. O dediğin üstünü yırtsa bağırsa çağırsa olayları tek Türkiyedemi var sanıyorsun.. Ah bu gençlik..
Yürü git işine be. Türkiyede nerde kolay. Yolda kavgaya giden kızlar gibi selam versen çantayla girişicekler. Sen türkiyede yaşamamışsın ya da sadece kadıköyden dışarı adım atmamışsın. İlişkisi olan adamın ayrıca burada ne işi var. rusyada bile sap olabilirsin sen.
Hamilelik testin negatif çıktıysa bence kimseye bir açıklama yapmak zorunda degilsin. bu senin hayatın, belki hazır degilsindir. her yaşadıgınız olayı kötüye yorumlamayın. belkide eşin sana baskı kurdugu ve sana pskolojik şiddet uyguladıgı için olmuyordur. bin tane sebebi olabilir biz doktor degiliz. doktor sana bir problem yok diyorsa dogrudur. Sonuç olarak test yaptıgını söyleme , belki tanrı senin ondan çocuk yapmanı istemiyorda olabilir. O kadar anlatmışsın ki senin kocana ben bile sinir oldum aqq sen kim bilir nasıl sinir olmuşsundur.
Güzelim eşin için değil kendin istediğin için gebe kal. Yani bu bir başarısızlık değil ki, mahçup olasın. Yanlış yapılabilecek bir şey de değil, doktorun dediği gibi kafada her şey. Stres altında zevkte alamazsın, olacağı varsa da olmaz. Siz bi tatil yapıp gevşeyin bnc. Tekrar bi balayına çıkın. Nasıl fikir?
Eşine “Bugün test yine negatif çıktı ama bu ikimizin süreci, baskı beni daha da yoruyor” diye açık ve sakin söyle bence 🍼 Doktorun stres uyarısını da ekle, “Ben geriliyorum, bu da işimizi zorlaştırıyor” de. Gerekirse birlikte doktora gitmeyi teklif et. Annelerin sabrı var da, siniri incecik ip gibi 🤰💥
Cevap
43Cevap
Acele etmeyin kocan da biraz akıllı davransın gadası
Yaş 45 üstü
Doğru ise bu yaştan sonra çocuk sahibi olmak zaten normal değil.
Hem çocuğa hem aileye eziyet olur.
Ayrıca; eşe bunu anlatamamak ne demek, yemeğin altını yakmış kadın beceriksizliği ve çaresizliği gibi bir eziklik haline hiç gerek yok.
Olmuyorsa olmuyordur..
25im
Daha yaşınız genç
Denemeye devam.
Ama sonuçta bu tek başına yaptığınız bir şey değil.
Eşinizde sabırlı ve anlayışlı olmalı
Çok sabırlı aynen
Başka yapabileceği gir şey var mı
Stresini azaltmak için onun da çaba sarf etmesi lazım
Takvim yönetimi mi araştır yumurttlama gunlerine denk gelecek günlerde mutlaka ilişkiye girin bide ilişki bitiminde biraz daha yat
gün aşırı 1 yıl korunmasız birlikteliğe rağmen gebelik olusmadiysa o zaman muayne ve testler gereklidir
Yani hemen stres yapmayın stres en büyük olumsuz faktör
Olmuyor diyecen ne yapalım sende sorun yok bende sorun yok zamanı beklicen acele etmeye gerek yok sağlıklı olsun olacaksa o yeter benim bir akrabamda senin gibi olmuyor olmuyor dedi durdu ha bire hastaneye gidiyorlardı ikisinde sorun yok en son bir çocukları oldu oda yürüyemiyor belden aşagi ferçli doğdu yani öyle acele etmeyin önce sağliklisini dileyin ve bekleyin her şey Allah'tan gelir
Bir yıla kadar hatta biraz daha fazlasına kadar normal kalamaman doktorada gitseniz tedavi falan önermez bu kadar sürede olmamsı normal der o yüzden strese soruna gerek yok veren allah hayırlsıyla isteyip beklemek daha doğru olucaktır
Eşim anlamıyor
İlişki sıklığını artırın özellikle adetten sonra 10 15 gün arası ilişkiye girin 2 günde bir iliski olursa ihtimal artar ayrıca ilişki bitince de hemen kalkıp banyoya gitme bı yarım saat yat..
Ayrıca gebelik testi pozitif çıkınca sevinirken 2 3 çocuk olduktan sonra pozitif teste ağlayan kadınlar gördüm çok kaçta takma yani 😀
çocuk ypmak için değil normal ilişki tadında yapılması daha iyi olabilir. Telaşlanacak bir durum yok sonuçta. Bugün olmazsa yarın kalır biraz serbest bıraak bu konuda zihnini ve bedenini. Stresi ötelemiş olursun böylece
Saygısız ve baskıcıysa, yine becerememişsin püüü sana de geç, sonuçta bu birtakım oyunu ve siz de hz. meryem olmadığınıza göre, yumurta orada duruyor ona giden eşinizden geliyor, çok tembel olmalılar ki olmuyor 😄😄😄
Testin sonucunu söylemeyi bile bu kadar dert edindiğin bir insandan çocuk sahibi olmak fikri bana göre mantıklı değil, stresinin kaynağı da belli. Ha eğer sadece üzülür diye dert ediniyorsan başka ama baskı kuruyor demişsin bu gün ona baskı kuran için yarın çocuk olursa yepyeni baskı sebepleri vermiş olacaksın
Merhaba, bir sorununuz yoksa olmaması senin suçun değil, stres yapmaksa bu kadar baskı yapan bir erkek de streslidir bu konuda. İlişkiye sadece gebe kalmak için girmek başlı başına hormonal sorun doğurur
Açıkça, “Bu sefer test negatif çıktı, ama doktor hâlâ her şeyin yolunda olduğunu söyledi; birlikte bir sonraki adımı planlayalım ve stresimizi azaltmak için neler yapabiliriz?” demek yeterli.
Rekaks. Anın tadını çıkarın, zevk almaya odaklanın, her türlü pozisyonları eğlenceli şekilde deneyip keyif almaya bakın. Vakti saati gelince hamile kalacaksın bundan şüphen olmasın.😎
Biraz akışa bırakalım de biz öyle yaptık hamile olduğumu öğrendim bir süre sonra 1 sene deneyin diyorlar doktorlar tedavi bile hemen baslatmiyorlar zaten..
olmadı diyeceksin tabiki oda anlayışla karşılıcak normal olabilri bazen 1 yıl 2 yıl olmuyo siz kafa oalrak dirke çocuğa odaklısınız bence kafayı boşaltın ve ortamı değiştirin
Anlat durumu olduğu gibi özel bir zaman oluyor o zaman da yaparsak tutar falan de bunu da doktor söyledi dersin
mesaj at haber ver ya da aksama kadar hiç mi konusmayacaksin zaten ikinizdede sorun yokmuş nasipler zamanına esirdir hayirlisi deyin
Leylekler için evinizin balkonuna yuva yapın. Leyleklerden isteyin. O zaman çocuğunuz olur. Aklı başında bir kadın ne demek istediğimi anlamıştır.
Olmuyorsa evlat edinmeye başvurun illa çocuk yapmaya gerek yok anası babası olmayan bir sürü çocuk var
Sperm test yaptırdınız mi birde onun günleri de var ve birde beklesin içinde hemen cikmasin
Benim bir şeyim yok diyip doktora muayane olmuyor sorun sadece bende gibi davranıyor doktorda diyor bir sorunun yok
Erkek değilsin bi çocuk yapamıyorsun, artık başka erkek bulacam de
Tövbe estağfurullah
Hamile değilim strese sokma beni çakarım ağzına de
Valla beğenmiyorsa otursun kendi yapsın çocuğu bir de dogursun...
Baskı kuruyor diyorsunuz Buda stres doktorun bu dediğini eşiniz duymadı mı
Bence bu baskı ters tepiyor da olabilir rahat olunmalı
Ondan dolayı olduğunu söyle.
Ve sen istemediğin halde zorlaması t*cize haberin olsun
Tatlım açıklama ve yorumlarını okudum da erkeklerin sperm kalitesi de yaşa bağlı. Öncesinde çocuğu olması hala olabileceği anlamına gelmiyor. Sen çok gençsin eğer gerçekten senlik durum olsaydı hemen belli olurdu doktorda. Erkekler için sağlıksız beslenme hareketsizlik sigara alkol sperm kalitesini etkiliyor. Çocuğu olmuş üstüne bu tarz bir hayatı benimsemişse sorunun onda ihtimali yüksek. Bence hatanın kendisinde olduğunu da biliyor yediremiyor. Bu kadar baskıcı olması seni yıpratması da boşanma nedeni.
Eşine durumu güzel bir üslupla anlat umutlanmasın
Bebek yok çok istiyorsan test yaptır belki sende sorun vardır de
Öncelikle Merhabalar bize defalarca denedik gerçekten de sabır gerektiren bir durum şu anda eşim hamile size sabırlı olmanız lazım isterseniz konuyu konuşabiliriz sizinle
Baskı kuracağına sabah aksam sana binsin
Bu is oyle test yaparak olmuyor
Ne bu ya söyle yekten Allah vermedi bu seferde ne baskısı bu
yaş 45 üstü diyor çocuğun zor olması normal değil mi
Kafan rahat olacak, eşinle birlikte doğal besleneceksin, paketli gıda yemeyeceksin. Ayrıca kocamda sorun olmadığı ne malum?
25 yaşında çocuk mu? Delirdinizmi kuzum siz.
Ne zamandır evlisiniz? Eşinizden bir test istenmedi mi? Sadece size bakıldı ve sizde sorun bulunmadıysa eşinize neden bakılmadı?
Reglinjn ilk gunu say 1. Gun ve devam et akabindeki 14. Gun birliktelik yasa
Eşin kaç yaşında ve alkol sigara vs kullanıyor mu?
Bu kadar büyütecek bir şey yok bence. Geceler sizin bir sonraki denemede olur
Her şeyde vardır bir hayır. Zamanı gelince olur. Bir de bazı şeylere dikkat edin
Benimde başta olmadı stresten ama rahat olmak lazım. Eşine doktor söylesin bence faydası olur
Üzülecek yaslara girecek bir şey yok tekrar deneyin stres vs olmasın sonuçta yaşınız genç niye olmasın
Bence sperm testi yaptırsın büyük ihtimal sorun eşinizde
Hayatım istemiyor ki adam
Onun spermi dölyeyemediğine göre sorun sende değil
Ne demek ne diyeceğim saçmalama doğur diyemi senle evlendi söyle ne var bunda
soyle gitsin be ne yapacaksin ki yalan söyleyecek halin yok
Yine etek giymeye meyilli erkeklerimiz yorumlara abanmis. Ülkenin utancisiniz abazalar sizi
Bu durumu yaşayan birisi olarak seni anlıyorum
Çıkar mısın
Çıktım
De nereye çıkayım zoruma gidiyorsa niye soru soruyorsunuz anlamıyorum sana diyorum senin yaşadığın durumu yaşadığımı söyledim
İstek attım
Yaşın 45 olmuş, gebe kalsan ne olurrr 😅
25im
Yaşlar kaç test sonuçları var mı bide ben bakmak isterim ben tıp mezunuyum
25 yaşındayım
Eşim 33
Test sonuçlarını bana atma şansın var mı
Yok istemiyorum gerçekten
Bunaldım artık görmek istiyorum ne test ve ilaç
Kötü bir niyetim yok yardım etmek istiyorum sana sormak istediğin şeyleri de sorabilirsiniz eahatlamana ve bu süreci sağlıklı atlatmana yardım ederim
Olabilir
Bekliyorum seni
Nesin sen KS nin iyilik meleği mı 😁
Doktora gittimi esinde
Gitmiiyor
Belki sorun onda
Daha önve çocuğu olduğu için bende sorun yok diyor
Ne alaka ya
Hz. Meryem değilsen bu senin suçun mu?
Nasıl sorun mu var eşinde
Pozitif cikana kadar anlatma
Yine kadın mağduriyeti hikayeleri