Akraba evliliği baskısı altındayım, genetik hastalıklı biri olarak ne yapmalıyım?

İyi geceler, bizim ailede iğrenç bir gelenek var. Akraba evliliği, miras bölünmesin aileye yabancı girmesin diye. Bu kabus gibi bir şey, zaten nesiller boyu olan akraba evliliğinin bir mahsulü olduğum için bir sürü genetik sorunum var. Aşırı çirkinim, burnum öyleydi ki ameliyat olmasam nefes bile alamıyordum burundan. Talasemi hastasıyım öyle ileriki, ayda bir kan nakli oluyorum. Konuşma ve öğrenme güçlüğü yaşadım. Kalbim delik doğdum ve 11 yaşında ameliyat oldum. Bir gözüm doğuştan kör bu sebepten ehliyet bile alamıyorum. Kemiklerim fazla boşluklu ve kolayca kırılıyor. Cam kemik değil ama normalden çok daha kırılgan bir iskelet. Yani aslında insan bile değilim, zorla hayatta tutulan bir ucubeden farksızım. Ve bu halimle en az benim kadar bir dünya genetik sorunu olan amcamın oğluyla evlenmem konusunda baskı görüyorum ailem tarafından. Yahu ben zaten sizin aptalca geleneğiniz yüzünden hayatım boyunca acı çekerek yaşamak zorundayım ve bu işkenceyi çocuğum da yaşasın istemiyorum. Bu halimle benim çocuk yapmam zaten yanlış, sağlıklı nesiller çıkmaz benden.

Akraba evliliği baskısı altındayım, genetik hastalıklı biri olarak ne yapmalıyım?