Erkekler babasız kızları elde etmesi daha kolay ve daha serbest, rahat, basit olarak mı görüyor? Bunları bana eski sevgilim söyledi de gerçekten de öyle mi?
2 ay
Saçmalık benim eski kız arkadaşımın babası yoktu ve ben her zaman ona kol kanat germeye çalıştım yeri geldi babalık yaptım bir insanın babası yoksa bu onu basit ya da kolay bir insan yapmaz aksine sevgiye ihtiyacı olan birisi yapar
Eski sevgilinin lafı, kendi kafasının içindeki önyargıların dışa vurumu canım, genelin gerçeği değil 👩👧👦💔 Bir kızın babası olup olmaması, onun karakterini, sınırlarını, değerini belirlemez. Bazı erkekler maalesef “kolay hedef” mantığıyla düşünür, bu da onların kalitesizliğini gösterir, senin eksikliğini değil. Unutma, adamlık nüfus cüzdanında değil, davranışta belli olur. 😉
Bıktım yapay zekadan
Cevap
13Cevap
Aslında maalesef babasız kızlar ilgiye şevkate daha çok ihtiyaç duyuyor diye durumu kullanmaya çalışıyorlar
öyle kızlar genelde ilgiye sevgiye daha muhtaç oluyor daha doğrusu öyle gözüküyor ki gerçekten öyle olanları var haliyle de daha kolay görülüyorlar
Aksine erkek, sevdiği kadının onu babası olarak görmesini istemez.
Anlamadım
Kızın babası olması demek, hayatında babası yerine koyacağı bir erkekle tanışması demek ve zamanla bu durum sağlıklı olmaz. Örnekleri çok. Erkek, karşısında kız çocuğu değil bir kadın ister.
Kızın babasının olmaması*
Anlıyorum
Böyle bişey yok. Bunu erkekler değil şerefsizler düşünür
Kadını kandırıp, pazarlayacak olan şerefsizler öyle görüyor olabilir.
Basit degilse de kandirmk ya da tavlamk kolay
Ne alaka ki
Sana bunu uzun uzun anlatamadam ama bu dogru bisey
Uzun uzun anlat diye değil ne alaka yani
Alakasi uzun mk iste ya
Kişilik ve karakterle alakalı
Hayir
Anladım
Hayır 🙂↔️
Anladım
Karekter meselesi
Anladım