Çocuk yetiştirmek cinsiyet ayrımı yapmadan zor evet ama düzgün yetiştireceğim diye kendimi yetiştirdiğim oğluma kahvede küfür öğretmişler anlıyor musunuz 🥺🥺

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk yetiştirmek cinsiyet ayrımı yapmadan zor evet ama düzgün yetiştireceğim diye kendimi yetiştirdiğim oğluma kahvede küfür öğretmişler anlıyor musunuz 🥺🥺

Bence erkek. Ergenliği ayrı, aşk acısı çekse ayrı, arkadaşlarına inanıp uyuşturucuya başlasa dahada sıkıntı, erkeğin kötü olması daha tehlikeli. Erkeğin kötü olması aileyede zarar veriyor bir müddet sonra aileninde gücü yetmiyor. Ve erkek çocuğunu ne kadar iyi yetiştirmeye çalışırsan çalış çevre etkileyebilir. Onlar için aile ne kadar iyi olursa olsun okul ortamı, mahalle ortamındaki arkadaşları acımasız, kötü olabilir ve kendisinide acımasız, kötü yapabilir. Onun dışında saçma sapan nedenlerden birçok erkek ölebiliyor ve anne baba ömür boyu bu acıyı çekme olasılığına dahada çok sahip.
Kız çocukları daha zor. Zira kaşar olursa, herkes şöyle der; ''şunun kızı tam bir kaşar, çok geniş aileler, namus bilmiyorlar ve biz de kızına çakıp herkese anlatalım'' der. Türbanlılar bile, Karabük'de zencirelerin üstüne atladı. Bu yüzden, namuslu kız yetiştirmek çok zor. Yoksa sadece sevdiği erkekle , kimse farkına varmadan, birlikte olsa; çok da umursamam. Zira sonuna kadar, engel olamazsın ve baskı da kuramazsın. Lakin herkesle birlikte olan kadın sayısı, artıyor. Bu yüzden kız çocuğu, baştan başa sorun.
Ama erkeklerde, böyle ön yargı yok. Bu yüzden erkeği, uyuşturucudan uzak tutup liseli yıllardan fabrikaya çalışmaya versek; çok iyi bir ve cesur erkek evlat yetişir. Maddi durumu da iyi olur ki ustalar iyi kazanıyor. Ama kız çocuğunu nereye versen, salyalarını akıtıyorlar. Bir de 13 milyon sapık sığınmacılar da kızlarımızı hedef alıyor. BU yüzden, kız çocuğu istemem. Zaten evlilik de düşünmüyorum. Ülkecek kötü bir yere gidiyoruz,. Bu yüzden bu zamanda kesinlikle evlenilmez. Türk-Suriyeli çatışması , çok yakın.
Bence erkek çocuğu yetiştirmek daha zor, çünkü erkek çocuğu belli bir yaştan sonra akresif bir hal alıyor genelde kız çocukları biraz da ince ruhlu ve düşünceli olduğu için büyüklerini sözünü dinleme konusunda daha ılımlı oluyorlar.
Katılıyorum
Teşekkür ederim
İkisini yetiştirmek de zor ama en önemlisi ikisine de adil davranmak ve toplumsal görevlerden muaf tutmamak kıza ev işlerini yaptırıp erkek çocuğa bir şey dememek ya da iş vermemek değil otorite varsa her türlü yetiştirilir
Cevap
18Cevap
Bence erkek çocuklarını yetiştirmek daha zor. ben mesela her zaman Kızım olsun isterdim
Ikısıde bırbırınden zor su daha zor dedıgınız konu sadece erkek veya sadece kız cocugu ıcın gecerlı olmuyo. Bu devırde erkek cocugudur dıyıp daha rahat olunmuyo kız nasıl korunmaya muhtacsa erkeklerde oyle artık, erkek cocugu yaramazdır algısı vardı kız cocuklarına devamlı sus otur sen kızsın denıldıgınden onları kucuk kadınlar gbı buyuttuklerınden Şu an o da yok kızlarda erkek cocukları gıbı aktıf. Cınsıyetten bagımsız bısey bu zorluk
Kesinlikle cinsiyetten bağımsız ama erkek çocuklarına etraf tarafından daha çok olumsuz davranış yükleniyor maalesef
Erkek cocuguna sahıp olmanın kendınce gurur verıcı ona bakmanın ıse kız cocuguna bakmaktan zor oldugunu en cefakar annelerın kendılerı oldugunu sanan kadınların uydurmasıdır efendım. Hem yerıp kendılerınce magdur oluyolar cunku ıslerı cok zor takdır edelım kız buyutenler rahat:) yegenlerım vasıtasıyla okadr cok anne cocuk gordum kı bu kıbır erkek annelerınde var hem kız hem erkek yegenım var sık sık parklara gotururum. Sahıt olduklarımdan sonra gayet emınım. Ikı uc cahılın kı cahıl dıyorum bırını dıgerınden zor gostermesının alt metnı kıbırden kaynaklı. Bu sısteme erkek cocugu doguran kendınce kıbırlenıp en zoru bende sız rahatsınz bız cekıyoruz dmeeye getırıyo :) cok komık gercekten. kosup zıplamak bıseylerı dagıtmak cocugun dogasında vardır kesfeder
Benim için ikisi de zor. Sırf çocuğum bana benzer diye korkudan evlenip çocuk yapamıyorum mk asddjdk
Hayatta verdiğin en doğru karar jdjdjd
Erkek çocukları evde yetistirilmiyor erkek cocug olmayan bilmz
Ehjsjd evet
Erkek zordur bana göre senin tirtila ne öğrenmişler
Adamına koyayım diyo djdnd
😂 nerden öğrenmiş çocuk bunu 😂
Dedesiyle kahveye gitti 😂
Maşallah ne zaman gitti bu tırtılı bırakma bak sonra başka küfürler öğrenir 😂
Artık gidemez zaten 😂
Gondermezsin sen artık tırtılı bir yere 😂
Otursun dizimin dibinde çocuk sosyalleşsin dedik eşkıya olacaktı 😂
😂😂😂 olsun az çıksın dışarı😂
Kız çocuklarını elbette + olarak düzgün yetilmemiş erkek çocuklarından nasıl korunmaları gerektiğini nasıl uzak durmaları gerektiğini de öğrenmeleri gerekiyor...
Erkek çocuğunu kendine göre yetiştirmeye çalışman hata. Biraz küfür öğrensin.
Bütün kadınlığını erkek çocuğuna gösterirsen kız gibi diye dalga geçerler, çok ezilir.
İkiside zor Allah kolaylık versinde kahvede ne işi vardı çocuğun öyle bi ortama neden sokuyorsunuz
İkisinin de ayrı zorlukları var. Genel olarak çocuk yetiştirmek çok zor. Büyük sorumluluk. Amaç büyütmek yerine yetiştirmek olmalı.
Gözünü severım kız cocuklarının erkek cocugu buyuten anneler varyaa insan deıl onlar jfkfkfkfk
Insan değiliz biz jdjdjd
Aksını ıdda eden şam şeytani fjfkfkkf
geçende bizim oğlan kreşte küfür etmiş öğretmeni söylemeye utanıyor ettiği küfürü efasdfasdf hiçte yanında küfürlü filan konuşmayız halbükü kapıyorlar bi yerden
Erkek çocuk yetiştirmek daha zor herhalde.
genelde erkekler suç işlediğine göre bariz ortada hangisi olduğu
Bence ikisi de zor. Kız çocukları küçükken çok çirkef oluyor, erkek çocuklar da çok hiperaktif.
Beceremeyen ikisini de beceremez. Hangi nesli baz alıp cevap vereceğiz ki?
Ergenliğe kadar erkek çok daha zor olur. Ama ergenlikten sonra kız.
Erkek çocuğu demeyenleri dışarı alalım sndndndn
Lütfen lütfen jdjhd
Aynen erkek çocuklara çok küfür ogretiyolar. Olur olmaz yerde göster oğlum pipini falan. Bunu nasıl engelleyecez zor yani
Kız çocuk bence ya. Erkek çocuk sal bir köşede büyür. Kız çocuğu yetiştirmek daha zor
Göster pipini amcana diyen amcalar olmasa haklısın aslında jddjdj
O da doğru :D
Kız daha zor. Hem bakım anlamında hem de yetiştirme anlamında. Ben de olursa erkek istiyorum
Erkek çocukları biraz daha zor
Erkekler daha zor bence, kızlar daha uysal olduğu için daha kolay
Bence her ikisinde zor fakat kız çocukları daha uslu duruyorlar erkek çocuklarına göre o yüzden erkek derim 😂😂
Vallaha ikiside zor 2 çoçuk babasıyım oğlum annesine şu an ayaklarını koklatmaya çalışıyor kızda diyorki hayır benimkini kokla eşimde diyorki bana diyorki şu çoçuklardan birininki sen kokla napayım şimdi
İkiside birbirinden zor oğlum bana ayaklarını koklatmaya çalışıyor ya kızımda okuldan gelmiş anne çok yorgunum ayaklarıma masaj yaparmısın diyor hem oğlumun ayaklarını kokluyorum hemde kızımın terli kokmuş ayaklarını masaj yapıyorum
Genel olarak çocuk yetiştirmek zor
Genel olarak cocuk yetiştirmek zor
Erkek cocuklari daha zor
Küçükken erkek büyüdükçe kız zordur derle
Kız çocuğu daha kolay derler.
İkisinin de zorlukları vardır
Erkek bence daha zor
Çocuğun kendisi zor, cinsiyet farkı yok bence
erkek çocukları bence..
Erkek çocuğu bence çevremde gördüğüme göre
ikisi de zor bebek bezi çok pahalı
cocuk yetistirmek zor